solo5 Отговорено Март 1, 2008 Отговорено Март 1, 2008 Някой ден ще имам китара Dean, защото ми приляга на името Казвам се Dean Цитирай
solo5 Отговорено Март 1, 2008 Отговорено Март 1, 2008 Някой ден ще имам китара Dean, защото ми приляга на името Казвам се Dean Vinman2000 Corey Beaulieu Michael Angelo Batio Цитирай
Fashion Отговорено Март 1, 2008 Отговорено Март 1, 2008 Vinman2000 , е и на мен да ми хареха един модел от тази марка Цитирай
headless Отговорено Март 2, 2008 Отговорено Март 2, 2008 мдааа наистина серията RAZORBACK е трепач а и не само тя доста доволни китари са бих казал. аз съм със DEAN-DIME RAZORBACK (на снимката ми ясно се вижда RAZORBACK-ът) и знам какво представляват тези машини и на какво горе долу са способни Dimebucker-ът държа да подчертая че е наистина убиец,а и като удобство са доста добри не знам само защо не се внасят в БГ но силно се надявам скоро и това да стане а аз понеже съм от Пловдив и знам за 4 DEAN-а тук от които 2 от тях бяха мои но единият вече е притежание на друг колега KingdomX да му е честито а другият е във втория китарист от групата в която свиря но 4-ят за съжаление не познавам човека,но знам че го има (как само го казах ) Цитирай
avaavaava Отговорено Март 2, 2008 Отговорено Март 2, 2008 Аз имам 2-ва ML 79 с Floyd , щото Разора нещо не ми тича ,а и не ме кефи много .. Иначе ML -четата ми тичат много и ми пасват много на свиренето - особенно прав като свиря(то и не помня кога съм свирил седнал напоследък). Но определено с тази китара съм изсвирвал доста неща които не съумях с Ибанеца преди известно време... Цитирай
Recommended Posts