PRIMO Публикувано Юли 14, 2006 Публикувано Юли 14, 2006 (Редактирано) Имам конкретен въпрос - как ще го изсвирите това, така че да е максимално бързо - аз го свиря с перцето отдолу нагоре и само така - иначе ми е много трудно. Незнам дали не трябва да се удря само надолу... Мерси за бъдещите мнения Ето го и рифа: Риф Редактирано Юли 14, 2006 от PRIMO
motorbreath Отговорено Юли 14, 2006 Отговорено Юли 14, 2006 надолу нагоре редувай с много упражнения ще свикнеш и с пикинга а постепенно и бързината няма да ти е проблем
PRIMO Отговорено Юли 14, 2006 Автор Отговорено Юли 14, 2006 А дали има някъде урок как точно се държи перцето знам че може би звучи глупаво но не съм сигурен как точно трябва да ти е стойката на ръката знам че се движи от китката,а не от лакътя, обаче перцето успоредно ли трябва да е на струните,понеже аз го държа да сочи нагоре към мен и удрям косо на струните. Не съм абсолютно нов,мога да свиря що годе прилично но като става въпрос за сола усещам че техниката ми куца... :violin:
MDFk Отговорено Юли 14, 2006 Отговорено Юли 14, 2006 Личи си че не си ползвал търсачката! Темата ти си ходи и занапред когато имаш такива въпроси първо търси! No hard feelings! А, щях да забравя - добре дошъл!
Recommended Posts