vane Публикувано Ноември 19, 2012 Публикувано Ноември 19, 2012 Някой има ли наблюдения върху тези руски микрофони, които се продават странно - основно в Германия ............ Интересува ме специално моделът MK 319. Ето малко микрофонен "шуутаут" Но не знам дали е особено добре да взимам нещо на сляпо, без да съм го тествал и без достатъчно чужди мнения по въпроса ............... Цитирай
misterj Отговорено Ноември 20, 2012 Отговорено Ноември 20, 2012 Бях се замислял да взема такъв, но след доста четене се отказах. Не е лош, но на тази цена има по-добри варианти. Някои го модифицират, явно има защо - http://recordinghacks.com/microphones/Oktava/MK-319 Цитирай
vane Отговорено Ноември 20, 2012 Автор Отговорено Ноември 20, 2012 Да и това е едно от притесненията ми ............ Не съм толкова навътре в нещата, че да го модифицирам, а бих искал и да го чуя на живо, но в БГ май няма къде ............. Цитирай
Recommended Posts