kmetax Публикувано Ноември 14, 2012 Share Публикувано Ноември 14, 2012 Здравейте, не знам дали тук е мястото, но искам да споделя нещо.Знаете колко важно нещо е правилната постановка за хвата на палките.Едно малко момиченце,което учи в музикалното училище ме открехна на това.На палките слагат намотани ластичета приблизително на мястото след захвата на палката.Наистина резултата беше удивителен!Много по-лесно се задържа палката между първата и втората фаланга на показалеца и палката не 'бяга' навътре.Поне при мен това е все още проблем.Съветвам всички начинаещи да опитат. Поздрави 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Ноември 14, 2012 Share Отговорено Ноември 14, 2012 Е не се ли търкалят тези ластичета по палката и да се местят? или са някакви много стегнати? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mapex Отговорено Ноември 15, 2012 Share Отговорено Ноември 15, 2012 Браво бе 'гений'! ! ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lileu Отговорено Ноември 15, 2012 Share Отговорено Ноември 15, 2012 Интересно е тези малки дечица с какъв размер палки свирят... и се замислям, че това би било наистина полезно за някои типове техники на свирене... Интересен подход! Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kmetax Отговорено Ноември 15, 2012 Автор Share Отговорено Ноември 15, 2012 Ластиците се намотават 4-5 пъти и така не се приплъзват.Не коментирам следващия пост защото дъщерята на самия Добри Палиев е им преподавател. Иначе свирят с 7A такива и подарих на малката. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
popaip Отговорено Февруари 18, 2013 Share Отговорено Февруари 18, 2013 Много хитро бате Илия, :-)дали да не ми подариш и на мен едни палки с ластичета че се преквалифицирам:-) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts