Jump to content
Българският форум за музиканти

***Bare Knuckle Pickups***


MusicDivision

Recommended Posts

Приятели, дойде моментът да Ви съобщим изненадата, която гласим за Вас от известно време. Bare Knuckle Pickups официално обявиха Music Division за техен Основен дилър на територията на България https://bareknucklep...n=countrysearch

 

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

 

Предполагаме някои от Вас са чули преди време слуховете за евентуалното ни сътрудничество с британската фирма и са се чудили дали може да бъде истина. Да, подготвителният период се проточи малко повече от очакваното, но всички тук в Music Division както и момчета от Bare Knuckle Pickups сме изключително доволни, че това стана реалност и че ще можем да Ви предложим техните забележителни продукти в тази част на Европа.

 

Вярваме, че мнозина от Вас са нясно кои са BKP, но нека Ви кажем няколко думи за тях. Фирмата е основана през 2003 г. във Великобритания и за период от по-малко от 10 години се превърна в еталон за извънредно високо качеството в производството на пикъпи. В началото предимно популярни сред китаристите-ентусиасти, славата им бързо се разнася и редица известни изпълните влизат в списъка на музиканти, използващи техните продукти: Matt Bellamy, Gary Moore, Steve Stevens, Peter Stroud, Simple Minds, Johnny Marr, Placebo, Saxon, Motorhead, Periphery and McFly!

 

Всички Bare Knuckle пикъпи са навивани на ръка, напълно ръчно изработени с компоненти изцяло произведени в работилниците на фирмата. Всичките им пикапи са с разширена честотна характеристика, което се постига единствено чрез влагането на много знания и висококачествени материали. Като резултат, пикъпите им редовно се радват на фантастични мнения и препоръки от музикантите, които ги използват (www.bareknucklepickups.co.uk/reviews). Като допълнителен акцент BKP предлагат разнообразни покрития на адаптерите си, които да паснат както на всяка винтидж китара, така и на модерните форми и цветове на съвременните инструменти.

 

Буквално в момента подготвяме списъка с адаптерите, които да включим в първата ни поръчка към Bare Knuckle Pickups. Плановете ни са да доставим сетове с хъмбъкари, сетове за страт и теле, P90, а също така и единични бройки адаптери за бридж или нек позиция. До няколко дни ще сме оформили поръчката, за да могат BKP да я изпълнят и изпратят възможно най-скоро. С цел да сме адекватини и да оправдаем очакванията на всеки, който е нетърпелив да чуе извънземните пикъпи на Bare Knuckle в своята китара решихме да дадем възможност на всеки желаещ да закупи своя любим адаптер още сега на предварителна продажба с преференциални цени. Свържете се с нас най-късно до 12:00ч на обед на 15 ноември 2012 с своята заявка на лично съобщение или чрез имейл на адрес: sales@musicdivision.bg. Ние ще Ви изпратим повече подробности относно поръчването и очакваната доставка.

 

Благодарим!! :punk_guitar:

 

 

BKP.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, страшно се кефим, че адаптерите на BKP ще бъдат по-лесно достъпни за китаристите в БГ.

 

Аз си купих преди известно време Aftermath (bridge), от чисто любопитство, тъй като бях чел много похвални думи за него. Всичко се оказа вярно и съм възхитен от звука, въпреки, че китарата в която го интсалирах е нисък клас. Честно казано пикъпът я преобрази, което беше стимул да свиря по-често на нея.

 

Ако съм разбрал правилно, ти също си минал на BKP преди известно време? B)

 

Стани

Редактирано от MusicDivision
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, Стани, на Edwards Explorer-a му турих един Miracle Man на бридж и сега сипе мрак и унищожение :) Преди време Борето беше споменал, че ще ги има сложени в различни китари, за да могат да се чуят реално. Очаква ли се подобно нещо?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма начин да не е така, Miracle Man е стабилен пикъп. \m/

Ще ми е интересно да го чуя. Ти на Ceramic или Alnico V се спря?

Explorer-а от какво дърво е?

 

Относно идеята, която Борето е споделил, засега няма да издавам подробности :whistle:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Махагон, а чудодееца е керамичен за максимално разрушение. Може да мина тия дни през магазина да го нацепим през някой от чудесните ангели, които имате :) Пиши ми на ЛС кога си там, за да се засечем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, за мен метъл се свири с керамика. Алникото според мен е по-подходящо за по-леки неща.

 

Аз като взех китарата беше със SD JB (алнико), но палм мютовете ми идваха мътни и немощни. С Miracle Man-а коренно се промениха нещата. С голям кеф бих чул и другите модели.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само така, братле :) Керамичните имат повечко високи, което ги отваря и звучат до известна степен по-агресивно, това което търсят съвременните музиканти.

 

Имай предвид, че адаптерите с Alnico V не бива да се подценяват. Прав си, че са предимно подходящи и популярни сред изпълнителите на по-леките и не дотам тежки стилове, тъй като те са с по-малко аутпут. Независимо от това те стоят много стегнато и фокусирано с хай гейн усилватели и в някои случаи са предпочитани за определени стилове.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Исках бързичко да напомня на всички, че Bare Knuckle Pickups предлагат и адаптери за бас китари, също както и разнообразни резервни части и аксесоари, които може да разгледате на техния уебсайт.

 

Освен всичко друго, едно от нещата, което отличава фирмата от много от компаниите на пазара е обслужването. Имал съм удоволствието да си пиша с Тим (собственикът на BKP) и трябва да ви кажа, че е изключително търпелив и усложлив пич. Съветите, които дава той и неговите колеги са незаменими и точно в десетката!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гуд гуд! Вери гуд! Отивам да чупя прасето!

 

Смело напред, идва Коледа и Нова година и на "прасенцата" им е време :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Би било готино хората, които сменят адаптери все пак да драснат едно А/Б сравнение, за да се види как реагират тези адаптерчета спрямо предишните. Знам, че на сайта има семпли, но нито се знае как са записвани, нито в какво са слагани и т.н. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен съм с теб, стига хората да имат желание и условия да правят клипчета, това ще е най-показателно и полезно за всеки, който има желание да сменя адаптери да направи правилен избор.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.