Jump to content
Българският форум за музиканти

Как да свържа?


the champ

Recommended Posts

Имам kaoss pad KP3 и mixer behringer xenyx 1002fx как да свържа пад-а към миксера, а миксера към компа? Целта ми е да има микрофон в миксера и да луупвам beatbox на пад-а, а звука които правя на микрофона да се записва пак на пад-а но пречистен от настройките на миксера, а не както като го сложиш в пада и записваш да пръщи и да не е толкова чист. Та искам да попитам какви кабели да си взема с какви жакове и къде точно да ги свържа?

 

 

 

Благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Трябват ти кабел RCA - 6,3 мм - от едната страна са чинчове, от другата 2 дебели жака и Rca-3,5мм - от едната страна чинчове, от другата - жак за слушалки така да го кажа . Слагаш чинчовете на RCA-3,5mm в Line Out изхода на Kaoss Pad-a и към line in входа на компютъра ти (синия вход на звуковата ти карта. Ако си с лаптоп може и в микрофонния, но намали с 20 децибела и без майк бууст.), а другия кабел - чинчовете в лайн ин входа, жаковете в миксера. (На Phono Out.) За микрофона навярно си имаш кабел, слагаш го на 1-ви канал примерно и си готов. Само не забравяй да сложиш лостчето на Line In вместо на Mic. Ако искаш да прекараш челия звук през миксера, то си купуваш сплитер 3,5мм/2х6,3 мм и с кабели жак-жак си прекарваш звука към миксера. Предполагам, че работиш с обикновени колони, така че последната стъпка ти е излишна. Успех с музиката!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.