Mandalay Публикувано Юли 11, 2006 Публикувано Юли 11, 2006 Май не съм виждал такава тема в певческия раздел... :think: Ако има, нека модовете ме извинят за създадената работа и да я пратят в небитието Така... за какво иде реч... За това как се подготвяте психически за участие... Как ви се отразява контакта с публиката, търсите ли го или предпочитате да се затворите в собствените си емоции докато пеете... Как преодолявате стреса от отрицателно настроена публика, от несигурност в себе си или други членове на бандата... Как се разтоварвате след участие и натоварвате ли се изобщо... Търсите ли емоциите, които провокира всяка една песен и прекарвате ли ги през себе си или се стремите към техническа перфектност през цялото време, т.е. вечната борба, чувства или разум... Ей такива неща ми се ще да се споделят в тази тема... Цитирай
toshevski Отговорено Юли 11, 2006 Отговорено Юли 11, 2006 Много добра тема, но има подобна по която сме говорили тук! Цитирай
AlFiA Отговорено Юли 11, 2006 Отговорено Юли 11, 2006 Май не съм виждал такава тема в певческия раздел... :think: Ако има, нека модовете ме извинят за създадената работа и да я пратят в небитието Така... за какво иде реч... За това как се подготвяте психически за участие... Как ви се отразява контакта с публиката, търсите ли го или предпочитате да се затворите в собствените си емоции докато пеете... Как преодолявате стреса от отрицателно настроена публика, от несигурност в себе си или други членове на бандата... Как се разтоварвате след участие и натоварвате ли се изобщо... Търсите ли емоциите, които провокира всяка една песен и прекарвате ли ги през себе си или се стремите към техническа перфектност през цялото време, т.е. вечната борба, чувства или разум... Ей такива неща ми се ще да се споделят в тази тема... Или аз нещо днес зациклям, или грешката е вярна, че прочетох темата като: Психика, или какво се случва в главата на летеца Цитирай
Recommended Posts