rUMENcho Публикувано Октомври 25, 2012 Публикувано Октомври 25, 2012 Здравейте, (надявам се с този пост не нарушавам никакви правила на форума, а ако нарушавам, моля да ме извините, не е нарочно) преди няколко седмици започнах един проект на тема Dubstep / Дъбстеп. Сайтът има за цел да даде платформа (място) където всички фенове на стила да могат да комуникират помежду си и да се създаде един вид общност. На кратко ... в сайта ще (и вече се ... макар и малко) публикуват новини свързани с дъбстеп-а в България. Ще се (и вече се ... макар и малко) публикува информация за дъбстеп събития случващи се в България. От вчера стартира и радио, което е нон стоп и за момент е с автоматичен DJ, но след време ще се управлява ръчно и ще има разнообразна програма. Има функция за качване и слушане на (авторски) дъбстеп парчета, където всеки който е направил такова .. може да го сподели с останалите. Има разбира се и форум, където потребителите да комуникират. Има и мини социална мрежа. Пак казвам, сайтът е в много ранен стадий още и няма почти нищо в него. Осъществил съм вече контакт с няколко сериозни дъбстеп организации в България, с които ще бъдем партньори и ще се включат в развитието на сайта. Адресът на сайта е: http://www.dubstep-bg.eu Още веднъж се извинявам, ако съм нарушил някое от правилата на форума. Поздрави, Румен Георгиев Цитирай
Recommended Posts