Glacierise Публикувано Януари 19, 2005 Публикувано Януари 19, 2005 Да речем, че свириш някаква секвенция примерно, в пръстовка с 3 тона на струна. Трикът е следния: когато стигнеш до 2ра струна не свириш нормалната пръстовка на лада за 2ра и 1ва струна, а свириш пръстовката на предишния лад. Тоест - първия тон на 2ра струна е същия като последния на 3та. Тоя пиниз ти позволява да избегнеш прехода при минаването от 3та на 2ра, и можеш да свириш по-бързашки неща по-лесно А и звучи тарикатски Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 Toва е много полезно да... На мен еднаж ми хрумна и така после 5 часа си играх да търся сички еднакви тонове по грифа и да сфира едно нещо на 3-4 различни места и да си решавам как е най - бързо и удобно за мен Цитирай
Joys Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 Пробвал съм го доста пъти. Особено нещо като не ми е удобно нещо за свирене. Почва едно обикаляне по струните. :guitar: Цитирай
first_date Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 еми да не е лошо ама не може да се използва навсякъде Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 19, 2005 Автор Отговорено Януари 19, 2005 еми да не е лошо ама не може да се използва навсякъде Ee Не е за наяждане тва Цитирай
EmchoDT Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 Има една друга подобна джаджавка, свириш си съвсем обикновенна пентатоника, но на всяка струна слагаш първият тон от долната струна и се получава много ефикасно повторение!!!!!!!! Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 20, 2005 Автор Отговорено Януари 20, 2005 ААа да! знам го тва и супер ноо му се кефа Въобще тия повтаращите се тонове са яка хава Цитирай
Recommended Posts