linkin4e Публикувано Юли 7, 2006 Публикувано Юли 7, 2006 Здравейте, хора! Искам да ви попитам, знае ли някой къде в Пловдив мога да се запиша на уроци по китара, защото много искам да се науча, обаче не мисля че ще успея без чужда помощ или с видео-уроци. :think: Баща ми има китара и преди можеше да свири, но казва че вече е забравил, защото не се е упражнявал,а аз пък не знам от къде да започна дори не мога да кажа със сигурност,дали държа китара правилно Моля ви, ако някой знае къде да отида или към кого да се обърна за уроци, да каже Цитирай
vlex Отговорено Юли 8, 2006 Отговорено Юли 8, 2006 Доста се е говорило по тоя въпрос Ей ти кво ми повърна търсачката (разочарова ме в интерес на истината) цък а иначе за видео уроци също много е говорено. Бих ти препоръчал: e-Mule/e-Donkey и всякакви други p2p клиенти youtube.com video.google.com http://213.240.243.95/Guitar%20Lessons/ и накрая И на последно място vlex.be Ае успех! Цитирай
Recommended Posts