Guest Публикувано Октомври 12, 2004 Публикувано Октомври 12, 2004 Това е бившата китара на оня убитак от група Такси. Толкова лоши неща са й се случили, че вече изобщо не може да мине за истински джем. aaaaa в такъв случей тва е JEM555 който никога не е бил "истински" JEM. :wink: Аз съм я пробвал тази китара( ако става дума за такси). Преди 1.5 г. и нямаше дори драскотина? Бял цвят нали? И имаше подпис на Steve Vai. Някои може ли да ме светне що да не е истински JEM? Щото като срявнявам от сите на Ибанец JEM7VWH и http://www.ibanezguitars.co.uk/acatalog/Jem_555.html виждам само разлика в цветята и точките по грифа. Пускам отделна тема да не се карат мод-овете Накратко ако изключим адаптерите и че от тази година 7V ги правят с rosewood fretboard, прилики няма. даже боята е различна - на 7V-то е спецялна която не пожълтява с времето. за по подробно инфо виж тук Цитирай
Mityata Отговорено Октомври 13, 2004 Отговорено Октомври 13, 2004 на мен по едно време ми се подмяташе един JEM666 изглеждаше върховно... бяха я внесли от щатите доколкото разбрах в света имаше още около 3 таиква китари - внесе я един идиот тромпетист, който не разбираше и грам от китари и не знаеше какво чудо има до себе си... в крайна сметка китарата вече не е същата за жалост я видях за последно да виси в Джазшопа.... на нищо не проличаше цялата адаптрите бяха ръждясали, грифа изкривен жалко ...когато няако я подобна китара попадне по неволия в някой идиот и той я съсипе жалко...хора пазете си инстроментите те са богатство.... Цитирай
Mityata Отговорено Октомври 16, 2004 Отговорено Октомври 16, 2004 Музикален инстромент , Музикален Цитирай
bulby Отговорено Октомври 16, 2004 Отговорено Октомври 16, 2004 Митеее, ти си рядко тъп Пише се "инструмент" бе Забелязвал съм и друг път, че го пишеш с "о" Оправи си правописа докато е време, момче ! Цитирай
Mityata Отговорено Октомври 18, 2004 Отговорено Октомври 18, 2004 еми тогава защо по - горе си го написал и ти с "о" а??? Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 5, 2004 Отговорено Ноември 5, 2004 в Джаза, при Пепи Славов има един черен jem555 сладурско Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 5, 2004 Отговорено Ноември 5, 2004 в Джаза, при Пепи Славов има един черен jem555сладурско Колко струва тази китара!?!?!? Цитирай
Recommended Posts