SelfDestroyer Публикувано Юли 6, 2006 Публикувано Юли 6, 2006 Някой може ли да ми намери урок за това как се четат таблатурите или някой да ми обясни..
visocki Отговорено Юли 6, 2006 Отговорено Юли 6, 2006 и аз това поисках но ми дадоха само на англииски
Guest Отговорено Юли 6, 2006 Отговорено Юли 6, 2006 Баси, защо никой не я ползва тая тема, за кво е забодена отгоре ? Баш за начинаещи е .. Цитат от нея за таблатурите : 3. Какви са странните надписи и знаци по табулатурите? ВИЖ ТУК
vlex Отговорено Юли 6, 2006 Отговорено Юли 6, 2006 И за да не бъдем зли към нюбитата фащаш си китарата и я слагаш така да легне върху краката ти че главата на грифа да е наляво (ако е стандартна десничарска китара, ако е левичарска тогава е огледално -> наляво) и струните нагоре... Табулатурата репрезентира това положение на китарата и всяка цифра означава кое струната на кое прагче трябва да държиш когато удариш. Ако няма нищо значи не бараш струната, ако има 0 значи е свободна. Има още много инфо и в интеренет и във форума потърси... Сори по-елементарно не мога го обясня Ае успех!
Recommended Posts