SHARO Публикувано Юли 6, 2006 Share Публикувано Юли 6, 2006 има една евтина китара коят мяза малко на женска или детска мен ме кефи щот е екстравагантна ама се притеснявам за качеството въпреки че е squier fender дайте мнения и съвети мен вида не ме притеснява ама качеството ....... kitty rules Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Юли 6, 2006 Share Отговорено Юли 6, 2006 еми скуаер са едни от най евтините китари, не очаквай много от подобна китара ако мислиш да свириш кити с тая по добре се ориентирай към нещо по сериозно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
npace Отговорено Юли 6, 2006 Share Отговорено Юли 6, 2006 ама се притеснявам за качеството въпреки че е squier fender въпреки? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лелдорин Отговорено Юли 6, 2006 Share Отговорено Юли 6, 2006 абе тая китара е за жица бе не се подлъгвайте от котенцето.има само 1 двоен адаптер Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TerminalFrost Отговорено Юли 6, 2006 Share Отговорено Юли 6, 2006 В xxxx има и други разцветки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
icho7ryches Отговорено Юли 6, 2006 Share Отговорено Юли 6, 2006 (Редактирано) Ми... земи си едно кубе Кранк или Меса и жули Кити колкото си щеш с тая китара - хич да не те е*е! Бъзика настрана - предполагам, че с брутален усилвател тая китарка няма да звучи зле... а ако идеята ти е за качеството й като цяло... предполага се, че за 2-3 години яко жулене няма да се разпадне на парчета! Редактирано Юли 6, 2006 от icho7ryches Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SHARO Отговорено Юли 6, 2006 Автор Share Отговорено Юли 6, 2006 (Редактирано) за това което свирим с приятелите котето е суперско кат дизаин ама дали си стува 250те кинта значи викате че тва си е китара кат китара? за мен ще е първта електрическа пичка затва се вълнувам много Редактирано Юли 6, 2006 от SHARO Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Юли 6, 2006 Share Отговорено Юли 6, 2006 супер е! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Юли 6, 2006 Share Отговорено Юли 6, 2006 Розовата не ти ли харесва повече Ми има си хъмбъкър детето мое и да не е чак толко зле Ние с един приятел я погледахме посмяхме се на пикгарда и цветовата гама (бонбонено розово) и си бихме камшика от РФ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vovcho Отговорено Юли 6, 2006 Share Отговорено Юли 6, 2006 На мен ми харесва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Юли 6, 2006 Share Отговорено Юли 6, 2006 Яко пънк Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badhabittt Отговорено Юли 6, 2006 Share Отговорено Юли 6, 2006 тая китара става да свириш някой брутален хард кор в някои забутан клуб с развалена каменица и яко пияни дебели миетъли Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лелдорин Отговорено Юли 6, 2006 Share Отговорено Юли 6, 2006 тая китара става да свириш някой брутален хард кор в някои забутан клуб с развалена каменица и яко пияни дебели миетъли само дето слушащите тъпия задръстен хардкор не се наричат миетъли. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wessy Отговорено Юли 6, 2006 Share Отговорено Юли 6, 2006 айде да не задълбаваме кой е задръстен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drizzt Отговорено Юли 6, 2006 Share Отговорено Юли 6, 2006 Па 250 си е и нормалния страт с малко повече адаптери тремоло и едно прагче отгоре.. пък после ако имаш познат можеш и по селски да си го изрисуваш/изсереш на него... С тоя мачок отпреде си е жив зян за мене П.П. определено ше върви с развалена Каменица Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts