тагрид Публикувано Септември 29, 2012 Публикувано Септември 29, 2012 Здравейте, колеги! Някой може ли да ми помогне да намеря партитурите на именно тази "Херувимска " . Имам нотите на 1-и сопран, но не ми се ще да я хармонизирам. Също така, ако някой има интересни предложения за други песни за смесен или женски хор (каквито и да са) , моля да драсне един ред! Мерси предварително! Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Септември 29, 2012 Отговорено Септември 29, 2012 Аз имам слабост към поп/госпъл хоровете, затова мога да препоръчам отделни песни или медлита от мюзикъли - особено за смесен хор ще звучи много добре с няколко солиста ( Grease, Sister Act, Legally Blonde, Jesus Christ Superstar, Wicked, Annie ). Не знам как ще стоят спрямо останалия ви репертоар обаче . Цитирай
тагрид Отговорено Септември 29, 2012 Автор Отговорено Септември 29, 2012 даа, някои сме ги правили, наистина е много забавно да се работи в такава атмосфера, но сега точно ни трябва или барок или източно православна музика! 1 Цитирай
Recommended Posts