FrancoiS Публикувано Юли 4, 2006 Публикувано Юли 4, 2006 Имате ли някакви ноти за духов квартет? Без значение какви са песните. Ще съм много благодарен ако се намерят. Надявам се да има духачи тука Цитирай
Zmejcho Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 В интернет има доста - аз лично свалях такива ноти ( въпреки че търсих за цял оркестър ) Цитирай
FrancoiS Отговорено Юли 5, 2006 Автор Отговорено Юли 5, 2006 В интернет има доста - аз лично свалях такива ноти ( въпреки че търсих за цял оркестър ) Нормално е в Интернет да има доста, и понеже интернет пространството е огромно, а с Google не успявам да се ориентирам, съм задал въпроса си в този форум, където да ме насочат как да намеря. Цитирай
Zmejcho Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 (Редактирано) тук има доста още за духови проблема е по-скоро, че тези които не са платени са доста пръснати и трябва от тук от там да се търси. Мога да ти дам това, което аз имам, но нв в при мен сега....дай някакъв мейл Редактирано Юли 5, 2006 от Zmejcho Цитирай
FrancoiS Отговорено Юли 5, 2006 Автор Отговорено Юли 5, 2006 (Редактирано) тук има достаоще за духови проблема е по-скоро, че тези които не са платени са доста пръснати и трябва от тук от там да се търси. Мога да ти дам това, което аз имам, но нв в при мен сега....дай някакъв мейл Благодаря ти много за отзивчивостта fotone@gorna.net ми е мейла. Ще съм много благодарен да видя твоя архив. Мерси предварително ;-) Редактирано Юли 5, 2006 от FrancoiS Цитирай
Recommended Posts