Surikat Публикувано Юли 4, 2006 Публикувано Юли 4, 2006 та в края на на предаването има едно страхотно изпалнение.Може ли някой да ми каже може ли да се изтегле от някаде, заглавие, таб... Цитирай
Dead_Macabre Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 Да, и аз съм му обръщал внимание , и не знам как се казва, но честно казано впечетли ме първите един-два пъти, когато го слушах след това осъзнах че солото е събрано от копирани пинизи (говоря най-вече за един такъв на Joe) и се разочаровах. Не ми става кеф, когато някой изкопира нещо едно към едно Цитирай
vlex Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 Kогато някой изкопва нещо едно към едно той може би не го изкопва а го взима директно Цитирай
makedonetsa Отговорено Юли 16, 2006 Отговорено Юли 16, 2006 Не мога да разбера партията на кои от инсрументите ви харесва ?! Иначе мисля,че мога да помогна ! Цитирай
X_eNeMy Отговорено Юли 16, 2006 Отговорено Юли 16, 2006 ОФФТОПИК: Ама предаването е здраво тъпо !!! :) Логично - продуцент е Къци Въпцаров :) Цитирай
Recommended Posts