Jump to content
Българският форум за музиканти

проблем с роланд е-38


roland_bre

Recommended Posts

Здравейте колеги,описвам подробно проблема.Клавира спря да бачка все едно не е включен,нищо по него не работи.Преди няколко месеца,както си дрънкам почна да зацикля чува се само едно пищене,хванах му цаката изключвам и пак включвам и всичко ок.Проблема го нямаше редовно случвало се е примерно на 10 дни при всекидневно пускане само веднъж да направи тоя номер,докато не издъхна напълно,замерих адаптера по принцип синтезаторчето му трябва 12 волта а адаптера ми показваше 16 и малко,купих нов адаптер ама тц.Някой ако има идея къде да търся проблема ще съм му благодарен.Пара за нов няма :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти, при проблем от такова естество направо си за сервиз приятел! :yes: Иначе може наестина да се наложи да копуваш нов клавир!

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То ясно че в сервиз най лесно,но тук във Варна не знам някой да се занимава с такъв вид ремонти.А и в крайна сметка не е някой скъп..хич няма да го жаля стига да знам къде е проблема,кръстатата отвертка и съм аз. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема е решен ,и в моя случай проговори "случката с неволята" :D 3 часа свободно време , 17.50лв ,поялник и отвертка,ако някой има сходен проблем мога да му кажа къде беше моя .. :cheers:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.