roland_bre Публикувано Септември 18, 2012 Публикувано Септември 18, 2012 Здравейте колеги,описвам подробно проблема.Клавира спря да бачка все едно не е включен,нищо по него не работи.Преди няколко месеца,както си дрънкам почна да зацикля чува се само едно пищене,хванах му цаката изключвам и пак включвам и всичко ок.Проблема го нямаше редовно случвало се е примерно на 10 дни при всекидневно пускане само веднъж да направи тоя номер,докато не издъхна напълно,замерих адаптера по принцип синтезаторчето му трябва 12 волта а адаптера ми показваше 16 и малко,купих нов адаптер ама тц.Някой ако има идея къде да търся проблема ще съм му благодарен.Пара за нов няма Цитирай
asan79onbashi Отговорено Септември 19, 2012 Отговорено Септември 19, 2012 Здрасти, при проблем от такова естество направо си за сервиз приятел! Иначе може наестина да се наложи да копуваш нов клавир! Поздрави! Цитирай
roland_bre Отговорено Септември 20, 2012 Автор Отговорено Септември 20, 2012 То ясно че в сервиз най лесно,но тук във Варна не знам някой да се занимава с такъв вид ремонти.А и в крайна сметка не е някой скъп..хич няма да го жаля стига да знам къде е проблема,кръстатата отвертка и съм аз. Цитирай
roland_bre Отговорено Септември 21, 2012 Автор Отговорено Септември 21, 2012 Проблема е решен ,и в моя случай проговори "случката с неволята" 3 часа свободно време , 17.50лв ,поялник и отвертка,ако някой има сходен проблем мога да му кажа къде беше моя .. Цитирай
Recommended Posts