YA-YO Публикувано Януари 17, 2005 Публикувано Януари 17, 2005 (Редактирано) Ето който е фен на Димарзио ... Да слуша! http://www.cmusicforum.com/dimitar/Dimitar...ioEvolution.mp3 :twisted: Kaкво ще кажат феновете на ЕМГ Редактирано Януари 17, 2005 от YA-YO Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 колкото неам търпение толкова се скапаинета .... 44% още малко Цитирай
YA-YO Отговорено Януари 17, 2005 Автор Отговорено Януари 17, 2005 (Редактирано) колкото неам търпение толкова се скапаинета .... 44% още малко Време е да мреш Вай дойде да живее в БГ хахахахах :green: :guitar: :guitar: :guitar: и да дадеш едно добро мнение че иначе :killyou: :green: базик искам честно мнение!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Редактирано Януари 17, 2005 от YA-YO Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 хмммм звучо доста напърчено ...... мисля че май е много гейна на ефекта , не мога да преценя ..... а свиренето е за страх ..... 3 пъти го слушам май ефкта е доста .... не знам ... тоя звук специално сега ли го прави.Иначе за Рок се е утрепало .... Цитирай
YA-YO Отговорено Януари 17, 2005 Автор Отговорено Януари 17, 2005 (Редактирано) хмммм звучо доста напърчено ...... мисля че май е много гейна на ефекта , не мога да преценя ..... а свиренето е за страх ..... 3 пъти го слушам май ефкта е доста .... не знам ... тоя звук специално сега ли го прави.Иначе за Рок се е утрепало .... Мани свиренето треперят ми рацете от емоция така го записах :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Незнам за гейна на 12 часа е НАМАЛЕН преди свирх до край И ПАК ИМА ДИСТ И ГЕЙН ЕБАХТИ АУУУУУУУУУУУУУУУПППППП :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: бтв Поклон пред Райзинг Форсе страхотна пратка!!!! благодаря на Щефката :inlove: Редактирано Януари 17, 2005 от YA-YO Цитирай
YA-YO Отговорено Януари 17, 2005 Автор Отговорено Януари 17, 2005 Некой нема ли да каже нещо !? Или повечето харесват друг звук хахах както и да е Цитирай
MDFk Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 Тоя звук ме кефи отвсякъде..Еволюшън рулез!!! ..офтопик:май в Ре свирим за пробата а?или греша? Цитирай
bigjav Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 4естито,чпожелавам ти да си го ползваш със здраве и да ти носи много хъс и вътрешно удовлетворение! А, иначе, вземи благодари на Steve Blutcher, а не на шефката на R.F., да не да го е навивала тя?! 6тото ако го е навивала ..., то и аз съм и навит Айде! Цитирай
YA-YO Отговорено Януари 17, 2005 Автор Отговорено Януари 17, 2005 Steve Blutcher :inlove: :guitar: :green: Цитирай
jFog Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 За Демарзио-то незнам.. ама ако не беше оная каскада с арпежите щях да ти кажа че не си ти Верно ти треперели ръцете. Малко мазен и изпържен ми се стори звука, може да е щото няма акомпамент незнам... тана мъйк фзи уи и трулюлюлюлюллииииииии мъйк малко кор ми заприли4а не за друго. п.с. написах ти го с букви щот незнам нотите :green: Цитирай
YA-YO Отговорено Януари 17, 2005 Автор Отговорено Януари 17, 2005 За Демарзио-то незнам.. ама ако не беше оная каскада с арпежите щях да ти кажа че не си ти Верно ти треперели ръцете.Малко мазен и изпържен ми се стори звука, може да е щото няма акомпамент незнам... тана мъйк фзи уи и трулюлюлюлюллииииииии мъйк малко кор ми заприли4а не за друго. п.с. написах ти го с букви щот незнам нотите :green: Що да не съм аз ко стана я кажи Цитирай
jFog Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 ам де да знам... щото не ми се стори майсторско някак си.. кът се депресирам такива едни ги цвърча .(не че не съм майстор :green: ) и звука може би малко потака звучи..мажещо(изпържено някак си на сила) абе де даа знам бе човек слушам те от време на време тука из форума,може и да бъркам нещо мое мнение си е това :hello: Цитирай
YA-YO Отговорено Януари 17, 2005 Автор Отговорено Януари 17, 2005 (Редактирано) ам де да знам... щото не ми се стори майсторско някак си..кът се депресирам такива едни ги цвърча .(не че не съм майстор :green: ) и звука може би малко потака звучи..мажещо(изпържено някак си на сила) абе де даа знам бе човек слушам те от време на време тука из форума,може и да бъркам нещо мое мнение си е това :hello: ясно аз си мсилех че нещо саунда саудна е такъв ти къв стил харесваш.... бтв не съм искал да показвам майсторлък исках да се изфукам с адаптера .... я не съм от големите майстори Редактирано Януари 17, 2005 от YA-YO Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 браво за адаптера!!! да ти е честит и да свириш със здраве на него!!! звука е страшен!!! цепи мрака!!! браво! Цитирай
niki123bg Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 Честито А ти как чувстваш разликата, с какво е по-различно като звук ? Цитирай
Recommended Posts