HAZE Публикувано Август 25, 2012 Публикувано Август 25, 2012 Здравейте, имам тази комбинация от адаптери : 1x P-Rails 1x Single Coil Vintage Rails 1x P-Rails Въпроса ми е можете ли да ми дадете схема как да свържа тези адаптери, така че да се получи резултата от това видео: Идеята е да се запази Страт визията на китарата само с три пуш/пул потенциометъра и пет степенен превключвател без да се използват допълнителни превключватели . От Seymor Duncan предлагат следната схема, но ако я използвам значи да остана визуално с един потенциометър по-малко, а не ми се иска Цитирай
taktun Отговорено Август 25, 2012 Отговорено Август 25, 2012 Здрасти.Прегледаи тук:http://www.dimarzio.com/support/wiring-diagrams#1-5-11-3 Имаи в предвид че ако избереш схема на dimarzio цветовете на свързване са други. Цитирай
HAZE Отговорено Август 25, 2012 Автор Отговорено Август 25, 2012 Прегледах,но няма нито една схема сходна с тази от видеото Цитирай
n1k0 Отговорено Август 25, 2012 Отговорено Август 25, 2012 ми ще трябва да комбинираш 1-2 налични схеми например тази: http://www.seymourduncan.com/support/wiring-diagrams/schematics.php?schematic=2_prails_1v_1t_tspp и тази: http://www.seymourduncan.com/support/wiring-diagrams/schematics.php?schematic=switch_f_bp като от втората вместо жицата от бридж адаптера ползваш тази от нек адаптера. Струва ми се, че с комбинацията от тези схеми ще стане работата; ще помисля, може и да нарисувам нещо Цитирай
n1k0 Отговорено Август 25, 2012 Отговорено Август 25, 2012 мдаа... знаех си, че не ме бива в рисуването... Както и да е, връзваш p-rails по първата схема - жичките към пуш-пуловете както са нарисувани. От пуш-пула на волюма жичката на бриджа отива към 5-степенния ключ (1-во краче), а не към 3-степенния ключ, а тази на нека към средното краче на пуш-пула на долния тон - виж втората схема за свързването на този пуш-пул; както е показано там, само че вместо към 1-во краче на 5-степенния ключ връзраш жичката на 3-то краче (за нек). Волумето и тоновете се връзват за 5-степенния ключ както е показано на 2-рата схема. Средния адаптер се връзва стандартно към 5-степенния ключ - черно към 2-ро краче, зелено и гола жица към земя, бяла и червена заедно и изолирани настрани. Май е това, сори ако съм пропуснал нещо Цитирай
HAZE Отговорено Август 25, 2012 Автор Отговорено Август 25, 2012 n1ko много ти благодаря Какво трябва да купя за да изпълня това? 3xPush/Pull 500k или 2х500к и 1х250к,пет степенен превключвател,или? Цитирай
taktun Отговорено Август 25, 2012 Отговорено Август 25, 2012 Ако има развитие пишете.Аз ще потърся пак нещо. Цитирай
n1k0 Отговорено Август 25, 2012 Отговорено Август 25, 2012 ми те и трите са хъмбъкерчета, така че 3х500к пуш-пул; 5-степенен ключ; ще ти трябва и един кондензатор (за предпочитане полипропиленов) 47 нанофарада (толкова дават стандартно за хъмбъкери) за тон-веригата. Цитирай
Recommended Posts