Amentis Публикувано Август 23, 2012 Публикувано Август 23, 2012 Здравейте, съжалявам, че толкова бързо пускам нова тема, но новия адаптер ми създаде проблеми по различни теми. Вързал съм си всичко както си е по EMG-ийско с платчиците, но в диаграмите не се споменава нищо за земя към китарата. На самата китара има едно винтче за земя под бридж адаптера, едно под нека и едно в дупката за кабелите. Ето и диаграмата ми на свързване, 5b, но принципно смятам, че това е въпрос свързващ ако не всички EMG, то поне EMG-HZ. Цитирай
aceof Отговорено Август 23, 2012 Отговорено Август 23, 2012 Замасяването е от изключителна важност не само за EMG-тата а за всички адаптери. Пробвай да вържеш изброените от теб винтчета към извод S или R на жака (от схемата) Цитирай
Amentis Отговорено Август 23, 2012 Автор Отговорено Август 23, 2012 Искам да попитам, самата купчина платки и кабели от ЕМГ се заземява към жака, ако тези винтчета ги вържа към GND входа на централната платка ще е добре ли? Цитирай
liquid_death Отговорено Август 24, 2012 Отговорено Август 24, 2012 (Редактирано) Поначало активните ЕМГ не се замасяват(в повечето случаи и според производител).Твоят ХЗ ли е? Ако е пасивен и потенциометрите са от новите(куик конект) то вързваш кабела от бриджа към изходната букса. Редактирано Август 24, 2012 от liquid_death Цитирай
Recommended Posts