Black Bird Публикувано Юни 27, 2006 Публикувано Юни 27, 2006 Вече съм 99% готов с микса на песните ми... Eто едно соло от последната песничка. Само не е мастериран. Работа която ще е прави друг човек...за мое облекчение Solo: http://nalbantov.muzikant.org/UnknownTown.mp3 Цитирай
tocata Отговорено Юни 27, 2006 Отговорено Юни 27, 2006 Готов ли си с албума ????????? Даи да купуваме .. Цитирай
jFog Отговорено Юни 27, 2006 Отговорено Юни 27, 2006 баси''не е мастериран'' че то разкопава от всекъде дя.като се мастерира задължително да пуснеш същия семпъл да открием разликите ,ше е добро занятие. свирнята яка. Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 28, 2006 Автор Отговорено Юни 28, 2006 :green: мерси приятели! Много е трудно сам да си правиш звука на албум и същевременно да се учиш на него... за това ми отне много време... И накрая пак не е това което трябва да е...но поне за близо 2 години научих доста за звука Благодарая отново! Цитирай
Recommended Posts