AFTER-THE-RAIN Публикувано Юни 27, 2006 Публикувано Юни 27, 2006 (Редактирано) Мислих да не пускам спец. тема за тея двата а само да питам тук-там Тъй като възнамерявам да си взема нещо подобно на добра цена(най вече)и се питах дали някой ги е пробвал вече тея новите модели най вече тез двата и какви са коментарите. Благодаря предварително надявам се да не се повтаря тая тема не видях да я има... Редактирано Юни 27, 2006 от AFTER-THE-RAIN Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Юни 27, 2006 Автор Отговорено Юни 27, 2006 ееее браво бре...един коментар няма.... Цитирай
bigjav Отговорено Юни 27, 2006 Отговорено Юни 27, 2006 3а какво смяташ да го ползваш - домашни записи, репетиции, участия налявао-надясно? От колко време свириш на китара? Приблизително? Поздрави! Цитирай
LOE Отговорено Юни 27, 2006 Отговорено Юни 27, 2006 И двете са играчки, по скъпото е демо версия на бос МЕ50, но за съжаление освен външен вид и концепция няма нищо общо. Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Юни 27, 2006 Автор Отговорено Юни 27, 2006 3а какво смяташ да го ползваш - домашни записи, репетиции, участия налявао-надясно? От колко време свириш на китара? Приблизително? Поздрави! Ами за кво друго да го ползвам, за всичко изброено разбира се. Не съм притенциозен, свиря по-леки неща, най-вече ми трябват модулации, дилеи и ревърби, а иначе приблизително 14 години свиря Питам дали си заслужава и дали някой е чул как свирят.Старите зумове много добре ги знаем... :wall: тези как ще са :think: Не са скъпи просто, не е заради нещо друго... Цитирай
Recommended Posts