mer Публикувано Август 9, 2012 Публикувано Август 9, 2012 Здравейте! Някой може ли да ми каже къде в София мога да си купя тъмен колофон Hidersine за цигулка? Благодаря! Цитирай
VSTi Отговорено Август 10, 2012 Отговорено Август 10, 2012 има няколко магазина около сградата на МУзикалната академия - на канала и ул Русалка. А защо точно тази марка? поздрави Цитирай
mer Отговорено Август 10, 2012 Автор Отговорено Август 10, 2012 Благодаря за отговора! Но мисля, че в тези магазини го няма. Свикнала с него, поръчван е от чужбина. Харесва ми много, може би защото е тъмен. Но не съм пробвала тъмни на друга марка, така че предпочитам същия. Цитирай
VSTi Отговорено Август 10, 2012 Отговорено Август 10, 2012 ами тогава поръчайте от томан или музикстор - презмузикуорлд....вижте във фирмения раздел на сайта, и търсете поръчки от там. поздрави! Цитирай
mer Отговорено Август 10, 2012 Автор Отговорено Август 10, 2012 Благодаря много! В Thomann го има, но никога не съм поръчвала от интернет и не мога да разбера - колко горе-долу ще излезе доставката? Цитирай
violins Отговорено Септември 1, 2012 Отговорено Септември 1, 2012 ако все още търсите аз имам,справка на лс Цитирай
Recommended Posts