Templar-Knight Публикувано Юни 26, 2006 Публикувано Юни 26, 2006 Харесал съм си го и искам вашето мнение за него. Значи аз съм начинаещ, но най-вероятно много време ще съм с него ако си го купя. Ако има някакви други варианти около тази цена ако може да ми кажете. Цитирай
NoSoul Отговорено Юни 26, 2006 Отговорено Юни 26, 2006 Нали знаеш че това е миди клавиатура? Освен това ще ти трябва и модул или компютър за да свириш с него. Иначе е прилична машинката, стига да отделиш време да свикнеш с работа с миди. Може би няма да е лошо да си вземеш синтезатор, вместо това. Всичко зависи колко пари си готов да дадеш. Цитирай
Templar-Knight Отговорено Юни 26, 2006 Автор Отговорено Юни 26, 2006 Да, знам, че това е миди и ми трябва компютър. Искаше ми се да си взема синтезатор, но за такъв нямам нужните пари... А за работата с миди имали нещо по различно от това на синтезатор освен че ефектите си ги правиш от програма на компютъра? Всмисъл самото свирене не е по различно от това на синтезатор. Цитирай
NoSoul Отговорено Юни 26, 2006 Отговорено Юни 26, 2006 Потърси имаше една тема в която баща беше взел на сина си миди клавиатура да замести пианото, но не можеше да я подкара. Там му обясниха съвсем подробно... не е същото да знаеш . Цитирай
Fortissimo Отговорено Юни 26, 2006 Отговорено Юни 26, 2006 аз съм с такава и засега съм доволен. Цитирай
Recommended Posts