Putniq Bega4 Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 а може да го продадеш на Мишо Шамара - ше стане яко ако тоя го изпее Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 19, 2005 Автор Отговорено Януари 19, 2005 а може да го продадеш на Мишо Шамара - ше стане яко ако тоя го изпее Стриптийз и Мишо Шамара... не знам Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 20, 2005 Отговорено Януари 20, 2005 браво! много е добре. наистина басса малко кърти ушенца обаче не знам. пък и аз съм си включил мега басса на уредбата тука така че Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 20, 2005 Автор Отговорено Януари 20, 2005 браво! много е добре. наистина басса малко кърти ушенца обаче не знам. пък и аз съм си включил мега басса на уредбата тука така че Yeah baby!!! Разхвърляйте се малкоооооооо!!!! Цитирай
MAUGLY Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 Добрееееееееееееееееееее Според мен може още малко каса да удариш!!! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 24, 2005 Автор Отговорено Януари 24, 2005 Аз май изобщо не гледам кой какво пише по моите неща... :think: Каса...ама бира или кола?! Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 Единия семплер - тоя с късичкия високия тон, дето свири една мелодийка - е ноо евтин - като в онова парче на Руши Видинлиев с Карла (Пу дееба, отивам сеа да си измия ръцете, как го написах тва) и баса и барабаните са супер синтетични, а китарата ти е прекомерно реверберосана и панорамирана САМО вляво Иначе бива Цитирай
Recommended Posts