Yiwigi Отговорено Юни 27, 2006 Автор Share Отговорено Юни 27, 2006 Същият отрицателен резултат. Следваща стъпка - Format C: :twisted: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
guitman Отговорено Юни 28, 2006 Share Отговорено Юни 28, 2006 Човече, не се мъчи и не си затривай харда! Номера няма да стане. Компютърът не "вади" MIDI сигнал навън. Изходът му е само за управление на MIDI устройствата. Фактът че няма MIDI true канал показва че той е последен в цалата вериге MIDI устройства, което ще рече че каквото смяташ да правиш с мидито в последен етап, трябва да го провиш на компютъра. Това е от мен. Не си затривай харда! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mit75 Отговорено Август 1, 2006 Share Отговорено Август 1, 2006 Yiwigi човече, така както те слушам /чета де/ имам един доуточняващ въпрос преди да ти кажа какво мисля, че е ! С коя програма се опитваш да изкараш МИДИ навън към външно устройство? И съответно със същата ли вкарваш от МИДИ клавиатура в компютъра? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yiwigi Отговорено Август 1, 2006 Автор Share Отговорено Август 1, 2006 Ами програмата, с която се борих беше една която е за Кавай К4. Тя може да работи и като едитор и като изпраща и получава съсекси! Аз решение на проблема не можах да намеря...Всъщност намерих - сложих още една евтинка карта която си има миди порт на нея и с нея всичко върви без проблем Ако се сещаш обаче как би могъл да се реши проблемът и да остане само едната карта...ще се радвам да споделиш :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts