Jump to content
Българският форум за музиканти

Ibanez RG320 за Drop Tuning?


Ground

Recommended Posts

То това да беше :) Нямам никакъв проблем с харесването, мога да изпълня темата с модели, които съм си харесал, обаче трябва само една да взема и да съм чист пред съвеста си после, а и някъв бюджет имам и според него се ориентирам... та бюджет/цена/качество се срещат само в тия две оферти, към момента. Естествено, че се стремя с един патрон да изтребя зайците в гората. То, че няма да стане ясно, ама поне два три да сготвя за вечеря :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз да споделя и моя опит по темата! Имам Ibanez RG 320 DXQM. Китарата съм я тествал в какви ли не строеве! Известно време я мъчих в drop C със струни 11 - ..., но по мое мнение там и се губи душата. RG 320 ми звучи най-добре в стандартен строй. Освен това, от прекалено много и чести настройки ми се наложи и смяна на части от Floyda. Както те съветват и други колеги, по-добре инвестирай в иснтрумент с по-голяма мензура. Най-добре не робувай на марката Ibanez или т.н. просто пробвай различни китари. За мен специално се оказа, че RG-то ми идва малко неудобно за свирене, а и адаптерите му са малко "тъмни", но ....въпрос на вкус и усещане!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.