EX-FLAMES Отговорено Юни 28, 2006 Отговорено Юни 28, 2006 Пробвайте същите парадидли които свирите,но само че с двата крака!!!Гаранция-много забавно и зарибяващо...друг е въпроса за приложимост и т.н. Единствената приложност, за която се сещам и то от парадидла RRLR LLRL изсвирен с крака е ако искаш да се акцентира... да се усеща повече груув. именно Цитирай
outsider Отговорено Юли 6, 2006 Отговорено Юли 6, 2006 Аз ги ползвам харесва ми как звучат двойни с акценти. Ако за някой представлява интерес качил съм в МЯСТОТО ЗА АВТОРСКА МУЗИКА 3 демо парчета домашно записани без вокали групата ми се казва 'outsider' - 1994 Цитирай
makedonetsa Отговорено Юли 15, 2006 Отговорено Юли 15, 2006 Парадидлите са азбуката на свиренето ! Така де АБ ! Триабва толкова да си ги свирил, че да не мислиш в кои момент кои от тиах исползваш! Това е само наи-общо казано обаче ! Изобщо парадидилите са голиама философия! Цитирай
outsider Отговорено Юли 17, 2006 Отговорено Юли 17, 2006 На мен ми се струва че за 80% от барабанистите в този форум парадидлите са май САМО философия Цитирай
Recommended Posts