ttoshkov Публикувано Май 15, 2012 Share Публикувано Май 15, 2012 Здравеите. Искам да Ви попитам нещо.Преди няколко дена включих усилвателя си и посвирих 20 минути.После се задремах за 5-10 минути.Накрая видях,че усилвателят е спрял да работи докато е бил пуснат.Не знам дали съм го пренатоварил или нещо друго да е станало.Ако някой може да ми каже какъв може да е проблема и колко ще струва да се поправи,ще съм му много благодарен. )) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Май 15, 2012 Share Отговорено Май 15, 2012 (Редактирано) Така зададен въпроса... Проблема е, че си заспал Ще струва към 200лв. Иначе си погледни бушоните. Редактирано Май 15, 2012 от liquid_death 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valeri_pj Отговорено Май 18, 2012 Share Отговорено Май 18, 2012 Еее как ще го пренатовариш усилвателя ? Това да не е лека кола да и запалиш съединителя.И как ще се изключи сам освен ако както казва Марин не ти е гръмнал някой предпазител от токов удар или нещо друго.Вариантите не са много. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts