Jump to content
Българският форум за музиканти

Мнение за китара


nikk96

Recommended Posts

Искам да попитам за една китара кои какви впечетления има. Китарата е КОРТ Х1.искам да попитам дали си струва инвестицията защото чувам че много се разстройвала. Въпросът ми е към хората който са използвали въпросната китара

Благодаря предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с такава китара и макар да ми е първата и да имам прекалено малко опит мисля ,че си заслужава.Относно разстройването аз съм нямал проблеми ,но съм си блокирал тремолото.Иначе за парите си е добре.Свирил съм на един Стаг ,който беше по-скъп и не ми хареса.Като цяло този Корт е подходящ за по-тежка музика ,не защото е кой знае колко добра китара ,а защото с повечко дистрошън и с добри настройки на еквалайзера ,почти всичко в този ценови диапазон звучи еднакво...Освен това е с хъмбъкари.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малък наръчник за начинаещ, който е по-различен от този, който се опитахме да обобщим в пиннатата тема в раздела:

 

1. Черната китара НЕ свири по-добре от бялата!

2. Три китари от 200лв. има голяма вероятност да са еднакъв вид ненужен талашит, който в завода са решили да направят на китара!

3. С китара за 200лв. няма да можеш да звучиш като Джеймс Хетфийлд, защото целият му гиър + озвучители му правят този звук, а ако някой от вас има възможностите да го постигне в домашни условия като апаратура, просто му давам съвет да отвори студио, от което целия Балкански полуостров може да има полза...

4. Твоята китара е най-яката китара за теб, но като се съпостави с други марки и модели, нещата стават различни въпреки самозаблудата!

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.