Somebody Публикувано Май 13, 2012 Публикувано Май 13, 2012 Въпросът ми е, как да ги накарам (китарата и процесора) заедно, да зазвучат брутално тежко? ...В обикновен строй, като Металика. Не ми се настройва с часове... Иначе - супер съм доволен и от китарата и от процесора!!! Поздрави, Have a nice Beer! Цитирай
tursq hora za grypa Отговорено Май 13, 2012 Отговорено Май 13, 2012 До колкото съм чувал за бос ГТ сериите трябало малко да си поиграеш да постигнеш необходимия за теб тон Китарата ти е мн добра според мен...от нея освен да завъртиш тон контролерите на 8-9 някъде и за яко жица да си на бридж адаптера друго не се сещам...аа може би да и смениш струните с 10-46 Ernie Ball ili Didario или там както са им имената. Иначе се съсредоточи върху настройките на процесорчето! Успех! Цитирай
Fashion Отговорено Май 13, 2012 Отговорено Май 13, 2012 Да добавя само, волюма на 10-11, иначе няма да стане! Потърси за пресети (пачове) из нета, има много и се надявам да откриеш каквото ти трябва. Съвет: Ако не искаш с часове да настройваш, не си купувай процесор, а кубе! Цитирай
vaxo Отговорено Май 13, 2012 Отговорено Май 13, 2012 От китарата - бридж адаптер и тонкоректора и волюма на макс. От проца - първо пусни симулация на някой амп(ако няма да минава след това през кубе), с който ти харесва чистият тон (ако сложиш само дист звучи постно и гадно). От ампа също идва част от Gain-а, но не прекалявай, защото основното кривене идва от диста. Слагаш подходящ дист, като не прекаляваш, за да не маже прекалено. Това е основното - после трябва да си поиграеш с еквалайзера. Моя е нещо от сорта - среди на 11 часа, а ниските и високите на 2 часа, но това си зависи от твоя вкус. Така настройвам звука ПО ПРИНЦИП, съветите НЕ СА съобразени с конкретния хардуер. Цитирай
patman Отговорено Май 14, 2012 Отговорено Май 14, 2012 http://www.bossgtcentral.com/dm/ тук може да намериш няколко патча за металика. С този софтуер можеш да си ръчкаш gt-10-ката. Цитирай
Somebody Отговорено Май 14, 2012 Автор Отговорено Май 14, 2012 От Боса сигнала отива в слушалки - няма как да вдигам шум. Благодаря много за патчовете на Металика! Ще пробвам и ще дам обратна връзка с отзиви за звука! Наздраве! Цитирай
BorislavPankov Отговорено Май 14, 2012 Отговорено Май 14, 2012 Ако си определил стила музика, който мислиш да свириш за напред, по-добре е да намериш подходящия амп. Според мен, процесорът е за китаристи, желаещи да имат голям избор на тонове, както и за китаристи, които все още не са решили какъв стил ги влече най-много! Цитирай
Recommended Posts