dragon_fire Публикувано Април 16, 2012 Публикувано Април 16, 2012 Здравейте, имам следния проблем преди около 2 месеца имах сериозни проблеми с гърлото /не съм спирал да пея през този период/ в момента след изпяване на 1 парче гласът ми пада /ниската част на диапазона ми се загубва до положение все едно съм пресипнал и започва да ми дразни гърлото/ а високите ми се запазват. Някой има ли идея на какво може да се дължи? Има ли някакви упражнения които мога да ползвам за тренировка за възстановяване на гласа ? /Не съм професионалист любител съм от 15 години се занимавам, като пея основно хеви, прогресив,пауър и стари рок парчета. Гласът ми е доста подобен /като диапазон и височина на този на Джон Лоутън от URIAHHEEP. Поздрави Драго 1 Цитирай
SoulSound Отговорено Април 25, 2012 Отговорено Април 25, 2012 Драго, аз съм Еми,завършила съм вокална педагогика в софийски университет и продължавам да практикувам по специалността.Моят съвет е да отидеш да те чуе педагог,за да мойе реално да види какъв е проблема и по най-оптимален начин да се справи с него.Ако си от софия,ще имаш голям избор.Има много хора,включително и аз,които не вземат много пари за един урок.Успех! Цитирай
dragon_fire Отговорено Април 26, 2012 Автор Отговорено Април 26, 2012 Мерси,Еми за съжаление не съм от София а от Габрово което "малко" усложнява задачката ,но не се отказвам и постепенно си възвръщам формата бях се притеснил да не би да нещата да са станали така за постоянно. Мерси! Драго Цитирай
SoulSound Отговорено Април 27, 2012 Отговорено Април 27, 2012 нямаш проблеми Драго ,успех с начинанието и внимавай с гласа си,не го насилвай,това е най-нежният ни инструмент,знаеш Цитирай
Recommended Posts