Jump to content
Българският форум за музиканти

Cort x11


p_kolev

Recommended Posts

Отиди в магазина на "Динакорд" който се намира в Гара Искър, и там на място изпробвай тази китара,дали ще ти хареса,тогава мненията които ще ти дадат колегите свирили с такава китара ще ти бъдат от по голяма полза, а и въпросите ще ти бъдат по точни. Иначе рискуваш да се оплетеш в мненията които ще получиш. :ok:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както каза колегата по-горе, иди на място да я пробваш, но все пак ще си изкажа мнението.

 

Oт известно време си мислих да си закупя електрическа китара, затова отидох в Dynаcord-a в Бургас да видя какво предлагат. Първата китара, която ми дадоха да пробвам, бе именно този модел, само че в друг цвят и честно казано всички останали китари, които изпробвах в този ценови диапазон (още един Корт, но по-евтин, един Ibanez, BCRich и Stagg) не можаха да стъпят и на малкият и пръст както откъм звучене, така и откъм визия и най-вече - удобство. Ако не друго, поне гарантирам, че има голям шанс грифът да ти е удобен, тъй като освен мен и други музиканти са я пробвали и са го заявявали (включително и един приятел, който избягва да свири на китари с тремоло и въпреки това се влюби в тази :P). Звукът е на ниво,особено високите тонове, тремолото е прилично и дори без сложени нътове не се разстройва бързо. Като цяло според мен за своите 550 лева може да предложи много, но разбира се е препоръчително да се изпробва на място. Лично аз обаче съм много доволен, че си я закупих и само видът и ме изпълва с желание за свирене, което си е също бая голям фактор. ^^

 

Надявам се да съм бил от полза и ти пожелавам успех в избора на нова китара! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вярвам, че за тези пари ще останеш доволен. Аз бях с малко резерви, когато вземах моята (X-6 VPR), заради многото неща, които прочетох за електрониката на кортовете. И все пак най-ме притесняваше да не се окаже, че флойда разтройва постоянно, но сега правя по 3-4 часа репетиции(ползвам го постоянно), прибирам си я в кейса и общо взето не се разстройва грам. Както отбеляза turbo_4i4ka вида й също е доста способен да те стимулира да се упражняваш!

 

Поздрави и сподели какъв избор си направил!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.