Yves Отговорено Април 19, 2012 Автор Отговорено Април 19, 2012 (Редактирано) Много солидно направен, всичко изглежда много качествено /оставаше и да не е за една торба пари :D/. Върви с чанта с презрамка, която също е много хубава и така опакован е изключително лесен за пренасяне, което е от основните причини да го искам. Вътре лампите имат някакви защитни кожуси, но 2 от тях ясно се вижда, че са марка JJ, предполагам другите също. Като се има предвид, че доста ампове, включително от добри марки идват фабрично с нонейм лампи, това ми направи добро впечатление. 3 копчета звучат малко, но едното играещо ролята на EQ е доста функционално. Общо взето в едната крайна позиция има много среди и по-притъпени високи, в другата има малко среди и повече високи... много благ и много среднист тон до скуупнат пантерски такъв - който както го кефи. Като цяло не намерих настройка, на която да не звучи хубаво... Има читав лууп /за който даже е сложена цяла лампа/, така че винаги може да се ръгне един графичен еквилайзер, както всъщност правят и голяма част от ползвателите на ампове с повече врътки Гейн има страшно много....с EMG гейн на 50-60% е повече от достатъчен за метъл класически/поне моите разбирания за такъв/. Общо взето драйвът е типично британски, ситен, леко жужащ и благо звучащ. Лично на мен повече ми харесва от този на Маршал, защото е по-тъмно и мазно звучащ. Неслучайно с Портокал свирят основно стоунър банди. Клийна не мога да кажа, че ме интересува особено....за мен е ок. Но не е кристално чист и искрящ като на Вокс примерно пък и доста лесно изкривява....то е ясно и по името на модела, но все пак ако някой иска чист канал - това не е неговият усилвател Предстои да го пробвам на репетиция, но като мощност вярвам, че има достатъчно много дори за малък или среден концерт - има един фен в ютюб - Rob Chappers /голям фен съм/, който гигва с него и то някакъв много лек рок, така че явно дори без много гейн е достатъчно силен. Редактирано Април 19, 2012 от Yves 1 Цитирай
iliev.p Отговорено Април 19, 2012 Отговорено Април 19, 2012 (Редактирано) Семпли искамеее . Редактирано Април 19, 2012 от iliev.p Цитирай
Recommended Posts