Viper-X Публикувано Март 28, 2012 Публикувано Март 28, 2012 (Редактирано) Наскоро си взех едно Behringer-че, Bass Driver Но след няколко пускания се появи следния проблем, Drive пота стана безполезен, вкарваше малко сила, но никакво кривене, и дори набримчен ефекта звучеше по слабо от колкото байпаснат, но тон корекциите, бленд пота и пресънс пота си бачкат Някой попадал ли е на подобно нещо, а има ли някой който може да го ремонтира? ПП. Не искам да чета нищо свързано с качеството на изработка на Behringer, наясно съм Редактирано Март 28, 2012 от Viper-X Цитирай
Петьо Бояджиев Отговорено Март 29, 2012 Отговорено Март 29, 2012 Ако е в гаранция го носи в официалния сервиз, ако не - съжалявам, но си мисля, че ремонта (ако е възможен въобще) ще струва повече от самия ефект. 1 Цитирай
Viper-X Отговорено Март 30, 2012 Автор Отговорено Март 30, 2012 9V филтрирано по принцип, но ефекта работеше на батерия когато се появи, после пробвах и адаптер (викам си, може да е свършила батерията вече)същата работа Цитирай
rudibass Отговорено Март 30, 2012 Отговорено Март 30, 2012 Бате Вайпъре ...абе голем човек си , у форума си от 100 години , готин музикант си....Кой те излъга да си купиш Берингер не ми е ясно...и да си почерниш живота...Иначе ми мирише на мене на операционен усилвател ...или некое изфъщело нондензаторче..Това ти го казвам съвсем на изуст от опит с пултове и други содомии на Бери.... Един бас драйвер на Хартке от Америчку ще ти излезе 120-130 кинта и бачка цел живот... Цитирай
Viper-X Отговорено Март 31, 2012 Автор Отговорено Март 31, 2012 Излъга ме любопитството ми към DI Боксовете, всеки ги хвали, но не разбирах защо, макар и бери - усетих смисъла, иначе, и мен ми мирише на кондензатор, ама не виждам надути. Че нямам с какво да снимам вече, да кача някоя снимка. Цитирай
Viper-X Отговорено Март 31, 2012 Автор Отговорено Март 31, 2012 По случайност научих какъв е проблема, потовете нещо са се разкачили, трябва да ги оправя, за това гейна не работи Цитирай
Viper-X Отговорено Април 20, 2012 Автор Отговорено Април 20, 2012 проблема се оказа драйв пота, ту-работи, ту-неработи като не работи и го натисна леко надолу и заработва, интересно ми е дали проблема е някъде в спойките или самия пот се е бъгнал Цитирай
rudibass Отговорено Април 20, 2012 Отговорено Април 20, 2012 Поне от моя опит с Берингер ...доста често гейн потенциометрите на пултовете сдават багажа...Ако са някакви евтини, смени там всичко да ти е мирна главата... 1 Цитирай
Viper-X Отговорено Април 20, 2012 Автор Отговорено Април 20, 2012 Мерси бате Гошо, и аз така мислех да направя Цитирай
Recommended Posts