Група Летците Публикувано Март 23, 2012 Публикувано Март 23, 2012 Група Летците е създадена през лятото на 2011 година.Опитваме се да правим социален пънк- рок засягащ житието ,битието на "Българина". В момента работим върху дебютния си албум и една от последните ни песни е "Кръчмата" записана в домашни условия Айде Наздраве !!! http://vbox7.com/play:2448619040 Цитирай
мегатон Отговорено Март 24, 2012 Отговорено Март 24, 2012 Е..добра е песничката!Темата е много актуална,и много хора/Българи/едва ли искат да си признаят или да се замислят,и понеже се пее на български поне се разбира посланието,за разлика от пеещите на английски.Ще чакам и другите да ги пуснете тук!Успех! Цитирай
vane Отговорено Март 24, 2012 Отговорено Март 24, 2012 Интересно пичове, отдавна не бях слушал такъв пънк рок в БГ. Имате неща за изглаждане, но определено имате потенциал. Желая ви успех! Цитирай
tanoman Отговорено Март 26, 2012 Отговорено Март 26, 2012 На мен ми хареса. Браво за ъпа. Очаквам още парчета. Цитирай
Група Летците Отговорено Март 29, 2012 Автор Отговорено Март 29, 2012 Мерси, надяваме се скоро да запишем демо на някоя от другите ни песни и ще я качим. Цитирай
Recommended Posts