martinminchev Публикувано Март 19, 2012 Публикувано Март 19, 2012 Здравейте колеги, ето няколко видео записа и от нас. Цитирай
belerofont Отговорено Март 19, 2012 Отговорено Март 19, 2012 Хей! "Бъдеще в миналото" Ваше нещо ли си е или е кавър на нещо? Цитирай
martinminchev Отговорено Март 19, 2012 Автор Отговорено Март 19, 2012 Минало в бъдещето е абсолютно наше парче, както и Силите на злото !!!! Поздрави Цитирай
belerofont Отговорено Март 19, 2012 Отговорено Март 19, 2012 Браво на вас! Мотивите малко ми напомниха на нашето парче от същото място (не знам дали сте го видели..мако по-надолу съм го постнал, ако не- пишете в "тубата" Parallax-Silent Night и ще разберете за какво говоря)..Та..бих искал да чуя и други ваши неща. Може да ми пишете в личните Цитирай
feci Отговорено Март 24, 2012 Отговорено Март 24, 2012 Здравейте рокаджи! аз съм китариста на аватарите!Гледан парчето на Parallax-Silent Night и много се искефих! Определено в стилово отношение наште групи си подхождат и май ще забием някой ден заедно!Имаме около два часа авторска музика , така че сме отворени за предложеня!Успех! Цитирай
belerofont Отговорено Март 26, 2012 Отговорено Март 26, 2012 Ето ТОВА е приказка като за музикантски форум!!! ..Значи, остава само контакти да разменим Потърсете ни в Twitter или лично мен в скайп: beleroffont LONG LIVE ROCK 'N' ROLL!! Цитирай
Басурендер Отговорено Март 26, 2012 Отговорено Март 26, 2012 Супер сте Аватари!.Много оригинално звучене,много добре изпипана работа. Много готина китаристка . . Това обаче със слушалките на сцената е ...най-малко обидно за публиката. При положение , че в рок театъра монитори и озвучаване са перфектни .. Цитирай
Басурендер Отговорено Март 26, 2012 Отговорено Март 26, 2012 Супер сте Аватари!.Много оригинално звучене,много добре изпипана работа. Много готина китаристка . . Това обаче със слушалките на сцената е ...най-малко обидно за публиката. При положение , че в рок театъра монитори и озвучаване са перфектни .. Извинявам се имах предвид Paralax..гледах успоредно двете групи .и се обърках....Sorry Цитирай
Recommended Posts