rusnaka Публикувано Март 15, 2012 Share Публикувано Март 15, 2012 Хвърлил съм око на този инструмент и бих искал да се срещна с някой колега, който е собственик на такъв, за да ми разясни туй-онуй за него. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miroslav turiyski Отговорено Март 25, 2012 Share Отговорено Март 25, 2012 Имам SP2X(от 4 години) и PC3(от 1 година).И от двата съм много доволен.Много добри инструменти.По мое мнение не отстъпват по качество,а предлагат повече при един и същи ценови клас(от другите марки). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rusnaka Отговорено Март 26, 2012 Автор Share Отговорено Март 26, 2012 Свирил съм на PC3x, много ми хареса тогава - и като пиано и като клавиатура. SP4-7 просто е с waterfall клавиатура, но бих искал да я пипна, преди да го взема. Тук неотдавна беше продаден един брой SP4-7, щях да го взема аз, ама са ме изпреварили. Не знам защо доста колеги ме разубеждават да си взимам тази марка, а на мен толкова ми харесва... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts