Sora Namo Публикувано Март 3, 2012 Публикувано Март 3, 2012 Казвам се Анна и от невъсна обичам да пея .... когато порастнах ,разбрах , че джазът е музиката, която ме е запалила,запазила и ме е и ме кара да летя.Имам основни познания по солфеж и поано. Притежаваме малко домашно студио с приятелятеля ми, който е наиситна добър рапър. Бих се раздвала да контактувам и обменям опит и познания със също толкова страстни хорица в изкуството, а именно този е сайта , който е най-добрия в БГ! Имам и странични занимания -правя обици , рисувам ги с пирограф. Ето нещичко от мен........ Джаз...Изискано заведение.Хора..?В един ъгъл, зад цигарения дим седи младо момиче без компания, с букет цветя на масата , поставени от заведението за красота.Те са красиви , но нейната душа ,скитаща по този свят , незабелязана от никого, самотна и все пак възторжена и влиятелна .Изисканост.Висока класа.Изисканост, която скрива всяка слабост.Незнайно как момичето е различна.Сякаш абстрахирана от всичко около себе си.Затворена в собствената си приказка.Как исках да узная какво е поставила на нейната маса и кой седи на празните столове, които така умело пазеше за някого някой ден.Дори да бях самата нея , нямаше да мога да бъда отговорна за запазените места.Те са пусти... При изгледа на нейната вглъбеност над нещо, което пишеше реших да се побоя да я заговоря.Джаз, в противоречие на изкуствени звуци от съседната маса.Синхрон в извисената душа на онази млада дама.Едва ли някой сега ще може да я събуди от обезпокояваната дрямка на нейната младост.Никой.Тя.Сама. Зазвуча друга песен и аз седнах на моето столче насред тази идилия от чувства.Тя остана там сама.И когато си тръгвах разбрах, че така е по-добре,от колкото да задоволя своето чувство на любопитство за сметка на нейното право на самота.Джазът отзвучаваше в моята глава като една самотна млада дама в ъгъла с цигара и бутилка вино. Обърнах се на излизане като за последно да зърна.Помислих си , че ако седях на нейния стол,щях да искам един човек да вижда в очите ми...видях, че цигарата догаряше на моята маса ,където не седи никой. Аз съм младата дама и непознатият познат.Джаз.Битие.Свобода.Моята история.Моят миг на слабост. 1 Цитирай
Icarus Отговорено Март 4, 2012 Отговорено Март 4, 2012 Много артистично представяне Добре дошла, и дано намериш полезни неща тука. Има такива Цитирай
SGEORGE Отговорено Януари 12, 2014 Отговорено Януари 12, 2014 Добре дошла. Надявам се да прекрараш много приятно във форума. Успех с музиката! Цитирай
jesfeuryty Отговорено Януари 12, 2014 Отговорено Януари 12, 2014 Анна свири ли ти се акустичен джаз? Можеш да се свържеш с мен https://www.facebook.com/jhonny.forman и да посвирим : ) Цитирай
kirilsat Отговорено Януари 12, 2014 Отговорено Януари 12, 2014 Радвам се, че си тук! Колежката пее убийствено... Слушал съм я в "облачето"! Цитирай
Sora Namo Отговорено Януари 12, 2014 Автор Отговорено Януари 12, 2014 Благодаря за хубавите думи !!! Цитирай
savov Отговорено Януари 13, 2014 Отговорено Януари 13, 2014 И на мен ми хареса "Представянето"! Добре дошла ! Цитирай
Recommended Posts