RockoBG Отговорено Юни 12, 2006 Share Отговорено Юни 12, 2006 моята е на 4 месеца и на тялото под резонаторната дупка е леко хлътнала навътре, щото съм си ритмувал нещо там и оня ден като я погледнах под наклон забелязах хлътването. също едно от най послените прагчета е леко нагоре (от тия които не се ползват) Пич, най добре разкарай металните струни и сложи пластмасови. Още не си я взел и ше я бастисаш. Дупката се получава от прекалено силното опъване на струните Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Юни 12, 2006 Share Отговорено Юни 12, 2006 Аз пък свиря на китарата от долу, на поне 15 години е, вижте грифа вече на какво прилича, ама не е мръднала. По мое мнение кърти мивки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gee Tee Age Отговорено Юни 12, 2006 Share Отговорено Юни 12, 2006 моята е на 4 месеца и на тялото под резонаторната дупка е леко хлътнала навътре, щото съм си ритмувал нещо там и оня ден като я погледнах под наклон забелязах хлътването. също едно от най послените прагчета е леко нагоре (от тия които не се ползват) Пич, най добре разкарай металните струни и сложи пластмасови. Още не си я взел и ше я бастисаш. Дупката се получава от прекалено силното опъване на струните не, то е съвсеееем лекичка вдлъбнатина, а и струните са от меки по меки пластмасови Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KingdomX Отговорено Юни 12, 2006 Share Отговорено Юни 12, 2006 моята е на може би година и 2 месеца някъде откакто е купена цената не искам да я коментирам(поради мои си причини) не е мръднала по никое отношвние само ми става все по удобна може да се види на снимката тук Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Юни 12, 2006 Share Отговорено Юни 12, 2006 Новата ми китара /тази от аватара/ от година и половина не е мръднала... Peavy-то ми е на 5 години вече, но и на него нищо му няма...е, то не е от дърво, от пресовани стърготини е /като повечето китари от тоя клас/ , но грифа си е наред...само от време на време иска малко регулиране на тръс-рода. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts