SweetDreams Публикувано Февруари 26, 2012 Share Публикувано Февруари 26, 2012 Здравейте! Извинявам се, че пускам нова тема, но имам нужда от съвет - ще се радвам, ако някой отдели 5 мин Става въпрос за следното - в момента съм чужбина, след около седмица се прибирам в България и съм пред дилемата дали да си купя инструмент от тук, или от БГ. Основно се двоумя между две пиана - Yamaha DGX 640 (за която като цяло не намирам много информация) и Korg SP170S. Yamaha-та тук е 630 евро, а Korg-а - 550 евро. Имате ли представа какви са цените на тези модели в БГ, струва ли си да се купува на тези цени? Другият ми въпрос е - кой от двата модела бихте ми препоръчали ) Аз съм пианистка, така че за мен е важно клавиатурата да наподобява акустично пиано, колкото се може повече. Пробвах и двата модела, но ми е трудно да преценя кой от двата се различава по-малко от истинско пиано, така да се каже Но освен клавиатурата, искам да пробвам и нещо по-различно като функции, ритъм и т.н. и точно това е нещото, което ми е най-неясно. Та тази Yamaha DGX 640 би ли ми била полезна с всичките си ритми, бленди и т.н. за работа тип пиано-бар, ресторант или да си взема Корг-а, който си е само пиано и отделно дръм машина? Извинявам се, ако звуча прекалено неразбиращо, но не съм съвсем наясно с нещата и затова питам Ще съм благодарна, ако ми помогнете! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts