x3mal Публикувано Юни 10, 2006 Публикувано Юни 10, 2006 (Редактирано) Искам да си взема LTD MH-50 на ESP дайте ми мнение аза тази красавица моля Право са ти казали за кирилицата. Редактирано Юни 10, 2006 от MDFk Цитирай
Phreaker Отговорено Юни 10, 2006 Отговорено Юни 10, 2006 Невероятна е .Така пише по коментарите ,а и на мен много ми допада като изработка Цитирай
Mephistofel Отговорено Юни 10, 2006 Отговорено Юни 10, 2006 Здравей,виждам,че си нов,но се постарай да пишеш на кирилица. По въпроса за китарата - това е най-ниския модел от MH серията на LTD,т.е. - не очаквай чудеса.Китарата е добра за "въведение",но при цена от около 350$ - виж по-горе. Питай потребителя Feramond,той,ако не се лъжа,имаше същата. Цитирай
FeramonD Отговорено Юни 10, 2006 Отговорено Юни 10, 2006 Тъй вярно, аз имам такава и то е ясно че ще си я хваля но трябва да ти кажа че е перфектна за парите си и определено няма да съжаляваш, и досега не съм хващал по-удобна китара. Нали знаеш, че в България ги няма и трябва да си я поръчаш от чужбина? Цитирай
x3mal Отговорено Юни 11, 2006 Автор Отговорено Юни 11, 2006 Тъй вярно, аз имам такава и то е ясно че ще си я хваля но трябва да ти кажа че е перфектна за парите си и определено няма да съжаляваш, и досега не съм хващал по-удобна китара. Нали знаеш, че в България ги няма и трябва да си я поръчаш от чужбина? Благодаря за мненията Цитирай
x3mal Отговорено Юни 11, 2006 Автор Отговорено Юни 11, 2006 Тъй вярно, аз имам такава и то е ясно че ще си я хваля но трябва да ти кажа че е перфектна за парите си и определено няма да съжаляваш, и досега не съм хващал по-удобна китара. Нали знаеш, че в България ги няма и трябва да си я поръчаш от чужбина? Благодаря за мненията Цитирай
Recommended Posts