Black Bird Публикувано Януари 14, 2005 Публикувано Януари 14, 2005 Така ето и една цяла композиция от мен. След акустичните китари има тема на ЕЛ китара но липсва поради съображения от 1:14 до 2:07 . Иначе всичко друго си е там. Не е смесвана . Не е мастерирана. Мнения всякви приемам! http://www.cmusicforum.com/dimitar/EleganceBySoul2005.mp3 Митко Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 е нямам какво да кажа човече...........имаш моето признание отвсякъде!!!!!!!!!! Цитирай
Rust Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 Ей заради солото на тая песен ти станах фен Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 14, 2005 Автор Отговорено Януари 14, 2005 Ей заради солото на тая песен ти станах фен а песента Солото ясно Цитирай
Rust Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 Eми песента преди малко я чух за 1 път .... яка много ..... ама чакай още малко да я послушкам хехе Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 14, 2005 Автор Отговорено Януари 14, 2005 (Редактирано) Eми песента преди малко я чух за 1 път .... яка много ..... ама чакай още малко да я послушкам хехе Специал за теб и за останалите Ето малка част от липсващото соло просто го работя още...но издрънках малко преди секунда дори с грешки .....хахаха да чуеш ...чуете http://www.cmusicforum.com/dimitar/MissingSolo.mp3 Редактирано Януари 14, 2005 от Nalbantov Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 налбантов, рулираш отсекъде! Цитирай
Rust Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 само и да го дръпна ,че ти с тоя външен ъплоад .... ше ме съсипеш ще взема да ти направя един БГмирор ... и без т'ва имам приблизително 50-60 МБ твои всеразни композиции ето го слушам вече ..... хехе ... искам и аз така да свиря със грешки хехе .... сега освен да си го смеся с предишната мп3ка хихихи Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 14, 2005 Автор Отговорено Януари 14, 2005 само и да го дръпна ,че ти с тоя външен ъплоад .... ше ме съсипеш ще взема да ти направя един БГмирор ... и без т'ва имам приблизително 50-60 МБ твои всеразни композиции ето го слушам вече ..... хехе ... искам и аз така да свиря със грешки хехе .... сега освен да си го смеся с предишната мп3ка хихихи Ок ама то не е цялата част бре Цитирай
Rust Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 Ок ама то не е цялата част бре :) чакай малко де ..... сега се качват Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 14, 2005 Автор Отговорено Януари 14, 2005 Ок ама то не е цялата част бре :) чакай малко де ..... сега се качват Видех вече Цитирай
Archikanzler Отговорено Януари 15, 2005 Отговорено Януари 15, 2005 на невероятно високо ниво!! браво!! Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 15, 2005 Отговорено Януари 15, 2005 На мен ми прилича на филмова музика,която върви около 4-5 минутки,докато на екрана за героите минават няколко години от живота им с всекидневните грижи и усмивките на растящите им деца,погребението на бабата,новото кученце в семейството,което също расте за секунди и т.н... Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 15, 2005 Отговорено Януари 15, 2005 Браво, Мите! Още не съм чул парчето, но БРАВО! Скоро ще имаш сериозно мнение! айде чао засега Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 15, 2005 Автор Отговорено Януари 15, 2005 На мен ми прилича на филмова музика,която върви около 4-5 минутки,докато на екрана за героите минават няколко години от живота им с всекидневните грижи и усмивките на растящите им деца,погребението на бабата,новото кученце в семейството,което също расте за секунди и т.н... 10x Цитирай
Recommended Posts