AFTER-THE-RAIN Публикувано Юни 10, 2006 Публикувано Юни 10, 2006 Кажете имате ли някакви впечатления за тези китари и най вече за ТОЗИ модел Цитирай
Sieger Отговорено Юни 10, 2006 Отговорено Юни 10, 2006 Ми на пръв поглед ми прилича на Ibanez S. Откъм дървения свичко е повече от банално, push-pull-а е доста полезна опция ми се струва. Никъде не видях каква марка е хардуера, което е малко притеснително... Абе не съм я пипал само предположения. Каква и е цената? Цитирай
NitroBGA Отговорено Юни 10, 2006 Отговорено Юни 10, 2006 точно под снимката има четири бутона за уголемянване на образа, за звукови примери, за схемните компоненти и още нещо . Виж ги, не съм ги преглеждал, но може да отговорят на въпросите : Каква е електрониката ? и Как звучи ? Цитирай
Sieger Отговорено Юни 10, 2006 Отговорено Юни 10, 2006 Еми разбрах, че пикъпите са MightyMite което лично на мен не ми говори абсолютно нищо. Какво казва harmony-central по въпроса? Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Юни 10, 2006 Автор Отговорено Юни 10, 2006 цената според тези пичове е 652 лв!!! На мен китарата ми се вижда чудесна обаче винагиима по едно "но" или "обаче" за това питам дали някой знае нещо Цитирай
Sieger Отговорено Юни 10, 2006 Отговорено Юни 10, 2006 Задължително трябва да я пробваш, а доколкото знам Джани не предоставя подобна възможност /поне така си мисля, свържи се с него и попитай все пак/. Цената е повече от приемлива за всичките му там екстри, но точно това е което ме притеснява :think: Цитирай
Mephistofel Отговорено Юни 10, 2006 Отговорено Юни 10, 2006 379 USD е цената на сайта на Cort за Щатите.Лично аз не съм прижърженик на това да се купува нещо,без да се пробва. Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Юни 10, 2006 Автор Отговорено Юни 10, 2006 ето малко снимки от по-близо Ако на някой му направи нещо впечатление МОЛЯ да сподели 10х Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Юни 10, 2006 Автор Отговорено Юни 10, 2006 (Редактирано) упс сгафих Редактирано Юни 10, 2006 от AFTER-THE-RAIN Цитирай
Recommended Posts