Abbath Публикувано Февруари 20, 2012 Публикувано Февруари 20, 2012 Когато съм почивка и имам бира около мен се случват подобни неща: фолио - 5лв цк ключета - 2.40лв копче - 1лв ножче макетно - 2лв поялник - 8лв тинол - 80ст бира - 5.60лв време - 2 часа Махнах всички потенциометри, щото за 17-те години свирене единствения пот, дето съм въртял е волюма и ми писна.Разделих бобините на ММ адаптора през цк ключета, като добавих и едно за J адаптора.Така всяка бобина може да се вкл/изкл. отделно.Малкото цк ключе прекарва сигнала през кондензатор и действа като тон контрол.Червеното копче е вкл/изкл. за всичко, но ако се натиска до половината действа като кил-суич.Фолиото е имитация на карбон, не знам марката.С останалата част естествено си налепих колата отвътре. 2 Цитирай
bghack Отговорено Февруари 20, 2012 Отговорено Февруари 20, 2012 Браво, страхотно се е получило. Дори в момента се двоумя дали и аз да не си направя моята китара по този начин, страхотна идея. От доста време и аз исках да направя нещо различно и това е страхотна идея с фолиото Цитирай
L.K. Отговорено Февруари 20, 2012 Отговорено Февруари 20, 2012 Уточни каква е бирата и фолиото. Цитирай
Abbath Отговорено Февруари 21, 2012 Автор Отговорено Февруари 21, 2012 Не знам марката както съм написал.Иначе бирата естествено е Каменица 2 Цитирай
L.K. Отговорено Февруари 29, 2012 Отговорено Февруари 29, 2012 Напиши в Гугъл карбон фолио и ще намериш доста места - МикроАСУ, например. Цитирай
Recommended Posts