PlamenM Публикувано Юни 9, 2006 Публикувано Юни 9, 2006 Bireli Lagrene видео Bireli Lagreneплюс един куп музиканти дето като го гледаш и не ти се свири след това.... Цитирай
Vlad Отговорено Юни 9, 2006 Отговорено Юни 9, 2006 Концерта е страхотен - препоръчвам на всички фенове на циганския /и не само/ джаз. Като виолист, който свири в този стил обаче мога да кажа, че не само не ме отказва да свиря, ами ме надъхва още повече. Влад п.п. имаше тук един провокатор многознайко - sinbat tornadoto. Ако случайно влиза още във форума - нека гледа и пак да си помисли може ли на цигулка да се изпълнява джаз! В. Цитирай
PlamenM Отговорено Юни 9, 2006 Автор Отговорено Юни 9, 2006 John McLaughlin and Shakti Не мога да се сдържа да пусна и още един линк..препоръчвам композициятя която започва от 35 минута от концерта...макар че всичките си заслужават... Цитирай
Django Отговорено Юни 9, 2006 Отговорено Юни 9, 2006 (Редактирано) Хахаха Бирели е велик аз му бях на концерта тук в София и беше нещо страхотно Я влез тук Видео с най-великите френски китаристи в джаза За да гледаш видеото цъкаш в ляво където пише video.google.link Редактирано Юни 9, 2006 от Django Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Юни 9, 2006 Отговорено Юни 9, 2006 Бирели е DA SHIT 'дет се вика!Супер изрод е всеки път като гледам се нааквам от кеф.В неговия My Space сайт Bireli @ My Space има едно скорошно видео ,в което той свири Cherokee и пича е просто на друга планета от 99% от музикантите по света.Импровизира с техника и скорост тип ДиМеола,но в същото време свири такива линии и фрази-ИЗРООД Гледайте го! Владо Цитирай
Django Отговорено Юни 9, 2006 Отговорено Юни 9, 2006 Бирели е DA SHIT 'дет се вика!Супер изрод е всеки път като гледам се нааквам от кеф.В неговия My Space сайт Bireli @ My Space има едно скорошно видео ,в което той свири Cherokee и пича е просто на друга планета от 99% от музикантите по света.Импровизира с техника и скорост тип ДиМеола,но в същото време свири такива линии и фрази-ИЗРООД Гледайте го! Владо Евала...страхотен е...мен много ме кефи като свири с Никулеско музиката на Джанго Рейнхардт.Имам доста записи от РФИ както и от Мецо...незнам тук в България мисля че никой не сивири мануш.Ако има някой обаждайте се да свирим защото такава музика ми е любима. ПС:Vlad като се освободиш звънкай да направим някой мануш стил Джанго Рейхардт и Стефан Грапели))))) Поздрави на всички Цитирай
PlamenM Отговорено Юни 9, 2006 Автор Отговорено Юни 9, 2006 Е не.стига толкова...гледам концерта на Силван Люк и Бирели......вие ми унищожихте работния ден.... Цитирай
Recommended Posts