peshoy2k Публикувано Януари 14, 2005 Публикувано Януари 14, 2005 мнго се зарибих по това. вчера ми дойде идеята и я записах туй и то. още не съм преспал така че може и да е зле вече свикнах да го слушам. нивата са ниски защото съм експортвал директно и микса е пре-пре микс. замислил съм го за песен мисля да се пее нещо за любов или рай а може и двете още не съм мислил по въпроса първо трябва да видя дали да не го преработвам и тн. няма бас / трябва ли да има според вас и ако да какво да представлява/ http://free.data.bg/shirpotreba/za%20pesen-01.mp3 Цитирай
Rust Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 пич , абе ти бълваш постоянно .... не мога да ти смогна само да ги слушам ей ся го дръпвам и т'ва ,макар че сигурно и отсега да го похваля няма да съм в грешка като те занм Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 14, 2005 Автор Отговорено Януари 14, 2005 пич , абе ти бълваш постоянно .... не мога да ти смогна само да ги слушам ей ся го дръпвам и т'ва ,макар че сигурно и отсега да го похваля няма да съм в грешка като те занм имай предвид че това досега бяха 90% стари неща а колко още имам стариииииии ехееееееееее имам цял диск с коледни песни Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 Лелеееей! Напред си с материала, пич Супер Ама китарата нещо май твърде далече А пианото свириш ли го или го програмираш? Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 14, 2005 Автор Отговорено Януари 14, 2005 свиря го, то затова не е като хората много много бтв много се кефя направиха ми педал за него от ключ за лампа ама става даже мн става та сега се уча да свиря с него хаха малко е смешно ама усещаш ли че е свирено с педал. начи китарката ахааааа мдааа ше видя :think: далече като акорди ли / надвявам се че не това имаш предвид имам там няколко грешчици ама много уморен бях за тва пък и го мислех как ше го правя като композиция/ или като звук/ниво/. ако съм разбрал правилно е тиха това ли имаш предвид мисля да му добавя още и цигулки, кларинет или може би брас секция, саксофонче може да движи някаква проста мелодийка. а бас да слагам ли според теб или да сложа ниски брасове и струнни или пък мъжкия хор изпълнява добре тази функция. благодаря за поста Цитирай
Recommended Posts