chacho Публикувано Януари 14, 2005 Публикувано Януари 14, 2005 1)nickname: chacho 2)Възраст: 22 3)Образование: средно, висшето го мъчим все още 4)Вашият инструмент/и: RG505, ного и се кефя 5)Предпочитан музикален стил: жица предимно, ама иначе сякви работи слушам 6)Вашият вдъхновител: YJM и другите стандартни такива 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Shambles- мисля че свирехме melodic doom-death, ма не съм 100% сигурен и още 1-2 странични занимавки 8)Странични интереси: internet, snowboarding, и жената разбира се 9)В кратце(или с две думи за вас самите): ми по принцип ако река да се опиша в две думи, после ще ми се смеят, щот някой индивиди викат че съм бил дебел и едва ли две думи ще ме обхванели... долна инсинуация. иначе си дрънкам на китaрката от време на време- бях преустановил за около три години ма ся си зех rg-то (неам думи) преди 1-2 месеца и пак почвам по-малко иначе съм ного мързелив и пия бира като за световно... и тва е горе-долу иначе е тва тука ся го записах щот гледам че хората качват някви работи... то нито е мое, нито е цялото ама му се радвам щот го научих преди 2-3 дена и още ми държи са... знам че някой хора ще ми се смеят, че се опитвам да свира такива работи, ма трайте си, още се учиме и тва беше от мене Цитирай
chacho Отговорено Януари 14, 2005 Автор Отговорено Януари 14, 2005 бах колко ухилени физиономий съм праснал не е истина... и ся като съм почнал пак да пиша- що не се направи примерно една група на yahoo, където хората да си качват музиките? ного се дрaзна така като нищо не мога да чуя... Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 (Редактирано) Браво мой олд познайнико! Тва което чух от мп3-то ме обнадежди навеки че китарата нема да умре! п.с Незнам дал изнаеш или дали съм ти казвал.... Малмстийн го ОБОЖАВАМ!!! Едит: Ю Руле .....аве саунда с кво е ....баш си го докарал Редактирано Януари 14, 2005 от Nalbantov Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 ми по принцип ако река да се опиша в две думи, после ще ми се смеят, щот някой индивиди викат че съм бил дебел и едва ли две думи ще ме обхванели... Само иронията е неизменен показател, че си от "наш'те", т.е. че си пич Welcome! :hello: Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 Eпа свирджия си, мам му стара Давай така Цитирай
chacho Отговорено Януари 14, 2005 Автор Отговорено Януари 14, 2005 (Редактирано) Браво мой олд познайнико! Тва което чух от мп3-то ме обнадежди навеки че китарата нема да умре! п.с Незнам дал изнаеш или дали съм ти казвал.... Малмстийн го ОБОЖАВАМ!!! Едит: Ю Руле .....аве саунда с кво е ....баш си го докарал ми митак, и аз съм голям фен ти разправяше навремето как за една седмица си му извадил последния албум, тъй че ми е ясно положението иначе съм го записвал през ефекта (корг ax1000g) директно в pc-то. ако кажа как ше ми се смеят тука около три дена, ма може би тва е тайната на "успешния" звук начи, зимат се едни стари слушалки (понеже ваща карта има само малки жакчета), реже се кабела, зима се един голям жак от нормален кабел и двете работи се залепват стабилно с тиксо. след това сичко се мушка по местата, т.е. в ефекта и в няква ямаха дет я имам на pc-то и се чака около 5мин докато кабела престане да се клати, щото иначе нищо друго не се чува. след тва е ясно, само че е много важно човек да загуби минимум час и половина, докато се чуди как да експортне миди и аудио в една mp3-ка! и тва е в общи линий p.s.: след твоя пост, спокойно мога да си фърля китарата вече ше си купа балалайка и ше си джокам по цел ден мерсаж Редактирано Януари 14, 2005 от chacho Цитирай
chacho Отговорено Март 2, 2005 Автор Отговорено Март 2, 2005 не е много свързано с музика, ама нали е самопредставяне, пък и не всеки ден пишат статий за мене та ето, вижте тука Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 2, 2005 Отговорено Март 2, 2005 1)nickname: chacho2)Възраст: 22 3)Образование: средно, висшето го мъчим все още 4)Вашият инструмент/и: RG505, ного и се кефя 5)Предпочитан музикален стил: жица предимно, ама иначе сякви работи слушам 6)Вашият вдъхновител: YJM и другите стандартни такива 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Shambles- мисля че свирехме melodic doom-death, ма не съм 100% сигурен и още 1-2 странични занимавки 8)Странични интереси: internet, snowboarding, и жената разбира се 9)В кратце(или с две думи за вас самите): ми по принцип ако река да се опиша в две думи, после ще ми се смеят, щот някой индивиди викат че съм бил дебел и едва ли две думи ще ме обхванели... долна инсинуация. иначе си дрънкам на китaрката от време на време- бях преустановил за около три години ма ся си зех rg-то (неам думи) преди 1-2 месеца и пак почвам по-малко иначе съм ного мързелив и пия бира като за световно... и тва е горе-долу иначе е тва тука ся го записах щот гледам че хората качват някви работи... то нито е мое, нито е цялото ама му се радвам щот го научих преди 2-3 дена и още ми държи са... знам че някой хора ще ми се смеят, че се опитвам да свира такива работи, ма трайте си, още се учиме и тва беше от мене Ако наистина си дебел и си фен на Малмстийн то ти си отдавна изгубения ми брат близнак браткооооо..намерихме се...вярно че това трябваше да стане във 1647-ия епизод но дотогава ще станат още много интересни неща..Айди добре дошъл и добре изсвирил :guitar: Цитирай
chacho Отговорено Март 3, 2005 Автор Отговорено Март 3, 2005 аре са нема да се обиждаме... сложили са ме на диета, очаквам резултати в най-скоро време Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 аре са нема да се обиждаме... сложили са ме на диета, очаквам резултати в най-скоро време Да си купиш Велформ сауна бет"само за 15 минути ще загубите 2 сантиметра от талията си/докато се потите като скъперник в такси/.. П.С: Баси пак офтопик Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 Сега чух инструментала...аве ти си бил голема картечница ве..браво само така сигурно и ти като мен си имаш олтар с икона на Ингви и всяка вечер му се милиш да ти даде бързина и техниика...Ма Налбантов е прав китарата нема да умре поне не сега Цитирай
Steve_Vai Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 Бравос! И за саунда, и за свиренето! Цитирай
metalmaniak Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 (Редактирано) Аз ти чух и изпълнението на Flight of the bumblebee Редактирано Март 5, 2005 от metalmaniak Цитирай
Snowwhite Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 Брех?!?Как така съм пропуснала да ти честитя по случай случая,бре!? 'А добре дошъл и да си жив и здрав да пишеш повечеко тук!!! Цитирай
chacho Отговорено Март 5, 2005 Автор Отговорено Март 5, 2005 абе vielen данк дето се вика, ама май никoй не забеляза най-важното нещо, а именно - Chacho is the fountain of youth! хората статий почнаха да пишат за мене вие докато блеете Цитирай
Recommended Posts