Jump to content
Българският форум за музиканти

фейсбук група за независима българска музика


x_stg_x

Recommended Posts

Здравейте,не знам дали е най правилното място, а и не искам да изглежда като някакъв тип реклама,защото няма никаква комерсиална цел(освен да направи всички кадърни творци - известни). Но ви каня във фейсбук групата "Българска независима музика"!

 

http://www.facebook.com/groups/294919907235286/

 

Това е група за независима българска музика - комерсиална и не особено такава, електронна и акустична. Клубна и концертна! Различното е, че тук се събират автори, чиято музика не са пуска по радия и телевизии, защото авторите не са богаташи или чеда на системата. Или може би пък нямат желанието да бъдат звезди, а творят заради самата музика и за собствен кеф!

 

Нямат връзките и/или парите, за да окупират някоя медия/продуцент в продължение на години, както правят "модерните ни изпълнители", а в същото време да мучат как българската музика не се развивала!

Там няма да бъдат пускани парчета на естрадни изпълнители от близкото и далечно минало, които все още се изживяват като някакви титани на музиката, макар и тяхното време да е безвъзвратно отминало. Не се поместват обични и не толкова обични родни класики!

 

Не се пускат и въртяните по всички радия и телевизии песни на до болка известните ни 20 творци от последните 2 декади! Поп-фолка (чалгата) също няма своето място там!

 

 

Това е пространството за свободна българска музика, неограничена по никакъв начин от медиите и псевдозвездите ни!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добра идея, но откъм фейсконтрол не съм сигурен дали би могло да бъде приложено. Кой ще преценява дали даден изпълнител отговаря на изискванията за членство?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.